Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A ciklusom 12. napján voltunk...

A ciklusom 12. napján voltunk együtt. Mielőtt elment volna kihúzta. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Baba projekt miatt abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Következő hónapban 24. napra jött meg. Most a 30.-nál tartok és még semmi. Pár hónapot szerettem volna még várni a fogamzásgátló után azért szexeltünk megszakításal.

júl. 15. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz. Tesztelj!!!
júl. 15. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz terhes megszakítás mellett, igen. Csinálj terhességi tesztet.

A fogamzásgátló tabletta szedése után hónapokig is tarthat, mire újra beáll a ciklus, valakinek 1 évig is. Simán lehet, hogy lesz 30 napos, meg 25 napos ciklusod, aztán megint 30.

Ha fél év után nem áll be, akkor érdemes orvoshoz fordulni (hormonális vérvétel stb).

júl. 15. 17:45
 3/7 A kérdező kommentje:
31. napnál tartok és még mindig semmi. Fogok tesztet csinálni.
júl. 16. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetsz. Ha minél előbb teherbe akarsz esni, akkor hajrá. A tabletta lerakása utáni pár hónapban könnyebben teherbe tudsz esni elvileg. Ezt egy nőgyógyász hölgy videójában hallottam.
júl. 17. 07:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet. Negatív lett. De akkor vajon miért nem jön meg?
júl. 17. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

A fogamzásgátló nagyon be tud zavarni a hormonális folyamatokba, lehet, hogy 1-2 menstruáció teljesen ki is fog maradni, vagy lesz 1-2 hosszabb, 40-50 napos ciklus.

Várn türelemmel, mást sajnos nem tudsz tenni. Ha 3-4 hónap után nem áll helyre a ciklusod, irány az orvos.

júl. 17. 20:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül 34. napra megjött. Köszi mindenkinek.
júl. 19. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!