Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok ti hányszor mentek egy...

Lányok ti hányszor mentek egy nap pisilni?

Figyelt kérdés
dec. 13. 10:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

3-6. Van hogy tartanom kell.

Meg ugye nem mindegy mennyi folyadékot visz be az ember, no és mit. Mert vannak pl vizelethajtó hatóanyagú teák is.

dec. 13. 12:12
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Sokszor. Utálom azt az érzést, amikor már nagyon kell.
dec. 13. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem számolom, de vagy 10x.
dec. 13. 12:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Passz, ha rendesen iszom vizet meg teát, akkor kb másfél óránként kell mennem, mindig is nagyon gyors volt az anyagcserém. Ha nem figyelek a folyadékbevitelre, akkor meg lehet, csak 3-4x megyek el egy nap alatt, de nem is érzem túl jól magam.
dec. 13. 15:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
10+
dec. 13. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak 3, max 4-szer.
dec. 13. 18:06
 7/13 anonim ***** válasza:

6, amikor kimész, akkor nagyon sokat pisilsz? Vannak akik akkor mennek el, amikor nem bírják tovább, kevés alkalommal mennek, de akkor sokat pisilnek.

Egyszer valaki bement a wc-re éy elkezdett pisilni és levetkőztem, elpakoltam és még akkor is pisilt.

dec. 15. 13:43
 8/13 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, és igen, én is mindig ilyen voltam, nagyon sokat tudok úgy is pisilni, hogy nem is tartom tudatosan vissza, csak kevésszer megyek, és valahogy látszólag fel sem tűnik, hogy kell. Ha meg még vissza is tartom, néha én is meglepődök, hogy mennyit pisilek.
dec. 15. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Általában 6-7 alkalom, de igazából nekem a folyadékbevitellel van bajom. Szóval kávé, esetleg üdítő, meg az ilyesmi az megy, de kifejezetten a napi minimum 1,5-2 liter víz nincs meg, de próbálkozok. Mindenesetre kb. napi 6-7 pisi a napi 2 kávé, de ha rendesen figyelek arra, hogy na most legyen meg még a minimum napi 1,5 liter víz is (ami tudom nem is sok amúgy, annál is több kéne), akkor több. Szóval 6-7 alkalom a minimális folyadék mellett.
dec. 15. 16:16
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
* napi 6-7 pisi a napi 2 kávé mellett
dec. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!