Egy nap hanyszor?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h tegnap jott meg eloszor a menzeszem.azt hittuk h ez csak az eleje es meg nem all be ezert biiztos egy ket honap mulva jon meg leg kozelebb.hat nem.reggelre tiszta ber volt a bbetet...a kerdesem h egy nap hanyszor furodjek?anyaa nincs itthon ezert tole nem tudom meg kerdezni. 12/L2013. aug. 21. 09:27
1/8 anonim válasza:
Elég naponta reggel és este,de a betétet cseréld attól függően,h mennyire lesz véres.
2/8 A kérdező kommentje:
Mar most 1x csereltem de az egezseg ugyi betet full veres.ugyhogy arra szamitok h a normal betet is meg fog hamar tellni
2013. aug. 21. 09:30
3/8 A kérdező kommentje:
Tisztasagit akartam irni :)
2013. aug. 21. 09:31
4/8 anonim válasza:
Ha ennyire vérzel vegyél gyorsan éjszakai betétet,különben minden véres lesz,vagy 1 nap alatt elhasználod az összes tisztaságit. Nem éri meg :)
5/8 A kérdező kommentje:
Van itthon par csomag:) mondjuk csak a bugyim lett kicsit veres:s de ha nincs mas szolok nevelo apamnak h dobjon el a boltba
2013. aug. 21. 09:36
6/8 anonim válasza:
Szólj! Sokkal jobb érzés,mint egy vértől tocsogó kis betét.
7/8 A kérdező kommentje:
En azzt erzem h lent tocsog a verben xdxd
2013. aug. 21. 09:40
8/8 anonim válasza:
Én reggel, délbe, este zuhanyzok. Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de én "undorodom", hogy tiszta vér legyek ott lent. Mikor tampont használok, akkor csak reggel meg este zuhanyzok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!