Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Napi kb. hányszori pisilés az...

Napi kb. hányszori pisilés az egészséges nőknél?

Figyelt kérdés
2 óránként már nem egészséges? (nappal)
2010. jún. 4. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
az attól függ mennyi folyadékot fogyasztasz.szerintem ezt nem lehet igazán behatárolni.
2010. jún. 4. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez magasan attól függ, emnnyit iszol és mikor. Ami bemegy, az ki is kell jöjjön (kivéve mikor 40 fok van árnyékban, akkor a bőrön keresztül is párologtatunk a felvett folyadékból).

A napi 2 óránkénti dologgal nincs baj, de fontosabb, hogy iszol-e eleget és ez kijön-e. Mert ha nem iszol mondjuk 5 órán kerezstül, akkor mit pisilnél ki? Ebből a szempontból a kérdés értelmetlen.

2010. jún. 4. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
igen ,folyadéktól fűgg!
2010. jún. 4. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ezelőtt kb. napi 4-5-ször pisiltem. Amióta odafigyelek a folyadékra: első nap gyakorlatilag 5 percenként, aztán lassan beállt a szervezetem, megszokta, hogy sok folyadék, így nem kell folyton rohangálni.
2010. jún. 4. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a házi dokim azt mondta,hogy LEGALÁBB napi 7-8x kell menni :S

én persze,nem tudok sokat inni,ezért van olyan hogy napi 2-3x megyek csak:S

2010. jún. 4. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:

én ugy tudom 4 oránként mindenkinek kell pisilni. dehát tényleg a folyadéktol függ.

de pl este lefekszel aludni, álltalában nem iszunk éjjel, mégis álltalában mindenki első utja a wc-re vezet reggel.

amugy folyadéktol is függ, pl szörpöt iszol attol hamarabb kell pisilni, mint ásványviztől.

2010. jún. 6. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!