A szülés kb hányszorosa a legerősebb menstruációs fájdalomnak?
Nekem csak kicsit volt rosszabb a szülés, a görcs ugyanakkora volt.
De sok embernek nincsenek erős görcsei, ezek nem értik meg, mit hisztizik az, akinek vannak. Nekem sokszor beszóltak, hogy nem tornázom vérzés alatt, most szívesen mondanám nekik, hogy szülés alatt próbáltak már tornázni?
A második gyerek szülése sokkal könnyebb volt, utána meg teljesen elmúltak az ennyire erős görcseim :)
Egyetértek a második válaszolóval, engem is mindig bosszant mikor a tornát vagy a szexet ajánlgatják. Érdekes lenne, mikor megmozdulni se tudok a fájdalomtól. És hozzáteszem hogy jól bírom a fájdalmat, nem egy sportsérülésem volt, és sosem nyafogtam, csak ez az egy dolog van, amit nehezen viselek.
Tudom hogy nagyon fáj a szülés, és mondjuk azt még el is hiszem, hogy 2-3-szoros a fájdalom, de a 10-szeresét már nehezen tudom elképzelni, mikor így is alig vagyok magamnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!