Menstruácios fájdalmak szülés után, teljesen másmilyenek, normális?
Miota megszületett a lányom sokkal erősebbek,olykor a wczés is fájdalmas.erősebb is a vérzésem,dea legrosszabb az hogy az első napont olyan feszítő érzésem van mint mikor tágult a méhszájam.5perc álldogálás után le kell ülnöm.Az egészben a legfurcsább hogy végül császárral született szoval azt se tudom milyen egy tolofájás de menzeszkor van sejtésem.
Egyszeruen félek orvoshoz menni, hogy talál valamit.Mi lehet ezvolt hasonlo valakinek? Mar egy éves mult a baba.
"Egyszeruen félek orvoshoz menni, hogy talál valamit"
jó felfogás....
1.igen "jo felfogás" tudom hogy mennem kell, de félek.Nem a vizsgálattol hanem ha találnak valamit mihez kezdek, mit fognak csinalni.Ezt a félelmemet le kell gyűrnöm,ahhoz meg kell egy kis idő.Te sose halogattál semmit?
2.
Igen tudom hogy ki kell vizsgalni. Nincs mese.
Köszönöm azért a válaszokat, jo lett volna ha valaki jart hasonlo cipőben, és elmondja mi várhat rám. Lehet hogy semmiség.De valahogy nem ezt érzem. Na majd egy hét mulva meglatjuk...
Jo neked,én mindig mindent. (magammal kapcsolatban,a gyerekkel nem.mindig ő az első).
Ilyen vagyok.Nem lustaságbol,hanem félszből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!