Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A ferfiak ilyen fogalmakka...

A ferfiak ilyen fogalmakka nincsenek tisztaban?

Figyelt kérdés
Mondtam a sracnak hogy ovulacio, es nem igazan ertette. Azt hitte, az azt jelenti hogy valaki menstrual, azok utan is, hogy rakeresett google-en. 26 eves.... Ezt masok se tudjak sracok?
dec. 9. 12:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%
Akkor hamar teherbeeshetsz ugye? Pezeérés? Szóval dugni akartál?
dec. 9. 12:19
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez gáz. Én jóval fiatalabban tudom. Az ilyen srácok nem szokták ismerni még a saját szerszámukkal kapcsolatos dolgokat se.
dec. 9. 12:19
 3/20 anonim ***** válasza:
10%
Más téma nem volt?🤪
dec. 9. 12:20
 4/20 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom, szerintem nagyjából egy szinten lehettek értelmileg.
dec. 9. 12:22
 5/20 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem sokan nem tudják. És fordítva is igaz, sok nő nincs tisztában a férfi test működésével, pl. azt sem tudják, hogy mi az a prosztata, hol van.

Persze utána lehet nézni. De nyilván az lenne a jó, ha alap dolgokat megtanítanának az iskolában. A védekezés szempontjából meg eléggé fontos, hogy tudják, hogy hogyan működik az egész ciklus.

dec. 9. 12:45
 6/20 anonim ***** válasza:
73%

Jaj, te... Férjem majdnem 40 volt, mikor felvilágosítottam, hogy mi azaz ovuláció, hogyan történik és hogy csak 1 nap van ilyen/hónap.

De mondok jobbat! Azt se tudta hogyan termelődik a spermium. Mármint, hogy miért tart 70-90 napig, amíg úm. "megérik" benne a spermium... 🤦

Szóval nyugi, nem csak a női testtel, de a sajátukkal sincsenek tisztában.

dec. 9. 12:58
 7/20 anonim ***** válasza:
50%

7

"miért tart 70-90 napig, amíg úm. "megérik" benne a spermium.."

Mert ez hülyeség is...

dec. 9. 13:06
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Ez amugy altalanos iskolai tananyag volt biologiabol igy konkretan. Vagy azota mar minden elsilanyult? Rendszervaltas elotti evekben.
dec. 9. 15:36
 9/20 anonim ***** válasza:
6%
De tisztában vannak, csak nem ostoba tahókkal kell ismerkedni.
dec. 9. 17:46
 10/20 anonim ***** válasza:
12%
Aki nem ostoba taho az nem az esete egyiknek sem.
dec. 9. 17:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!