Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A ferfiak ilyen fogalmakka...

A ferfiak ilyen fogalmakka nincsenek tisztaban?

Figyelt kérdés
Mondtam a sracnak hogy ovulacio, es nem igazan ertette. Azt hitte, az azt jelenti hogy valaki menstrual, azok utan is, hogy rakeresett google-en. 26 eves.... Ezt masok se tudjak sracok?
dec. 9. 12:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
A középiskolai biológia oktatás alacsony színvonalú, emberi egészségtant meg nem tanítanak.
dec. 9. 23:18
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

11

"A középiskolai biológia oktatás alacsony színvonalú, "

Iskolája válogatja...

"emberi egészségtant meg nem tanítanak."

De igen; része a tananyagnak.

dec. 10. 07:47
 13/20 anonim ***** válasza:
14%
#7-es, te tudatlan 😅 legalább ne reklámoznád
dec. 10. 08:15
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

8: Én a rendszerváltás előtti években voltam általános iskolás és nem volt szó ovulációról. Menstruáció, védekezés, teherbeesés. De az összefüggések és a folyamatról egy szó sem esett.

Nőként is sok mindent úgy értettem meg, hogy utánanéztem.

dec. 10. 08:48
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

13

te tudatlan 😅 legalább ne reklámoznád

Akkor nézz utána...:

"a spermiumok termelődése körülbelül 80-90 napig tart, ebből 74 nap a spermiumok kifejlődése és további 1-20 nap a spermiumok érése..."

Tehát a termelődés lehet 80-90 nap, az "érés" 1(!) - 20 nap. Bocs.

Szóval lassan a(téves) minősítgetéssel...

dec. 10. 10:21
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

Az ovulációt pl a vőlegényem sem tudta, pedig a menzesszel teljesen tisztában van.

Sőt, előbb tudja, hogy megjön majd, mint én - pusztán a hangulatváltozásomból.

De én is pl az, hogy a prosztata hol van, fogalmam sem volt, míg utána nem néztem.

dec. 10. 10:48
 17/20 anonim ***** válasza:

"Én a rendszerváltás előtti években voltam általános iskolás és nem volt szó ovulációról. Menstruáció, védekezés, teherbeesés. De az összefüggések és a folyamatról egy szó sem esett."

Mert az egész szaporodás témakör oktatása arra van optimalizálva, hogy a fiatalok 50-60 körüli IQ esetén se váljanak idő előtt szülővé. Abba csak az fér bele, hogy "védekezz, különben gyereked lesz", az már nem, hogy mi az ovuláció és mi köze van ahhoz, hogy havi néhány napot leszámítva minimális az esély a teherbe esésre.

dec. 10. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:
38%
#15 Ti már csak a szavakon lovagoltok, ugyanazt az ismeretet másképp fejezitek ki. Az igazi probléma az, amikor nincsenek meg az ismeretek.
dec. 10. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
31%
A nők sincsenek tisztában sok mindennel. De a kérdést olvasni is szörnyű volt.... nem csak biológiai ismeret hiányos, de a nyelvtan sem valami király. Gondolom megtalálta a zsák a foltját.
dec. 10. 16:53
 20/20 anonim ***** válasza:
30%

18

Ennek a mondatnak fuss neki még egyszer.

Kicsit visszább vehetnél a fölényes, lekezelő stílusodból.

dec. 11. 08:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!