Aki jártas a mell ultrahang eredmènnyel kapcsolatos kèrdésekben megnèznè az enyèmet?
Talàltam egy csomot bal mell felső negyedèben,háziorvos elküldött emlősebèszetre,ott is kitapintották kaptam beutalot mammografiara-uh-ra és mintavétel is lehet lesz. Tumor van ráírva megkèrdőjelezve a rosszindulatuságot. Tudni kell h nagyon mirigyes a mellem sok féle csomókat kitapintottam màr tavaly aprl.-ban voltam uh-na negatív volt. Ma magán uh-ra mentem. Ahol ezt az eredmènyt kaptam:
Felső negyedhatáron mirigyes tömörség a bőrfelszínnel nem kapaszkodik elmozdítható,de tömörebb a környezetènèl. A mastopathias,fibrotikus emlőszerkezetben körülírt határozott góc nem különíthető el,meszesedès,hangárárnyèkolás nem ábrázolódott uh-val.
Bal oldali mastopathias kötegezettsèg göbösödő szerkezettel a felső negyedhatárnàl,tapintással,tömörödèssel. Mammografiai kivizsgalas javasolt. K3 bizonytalan.
De a drnő azt mondta nem lát semmi rosszat vagy rosszra utaló jelet.
Most akkor fèlig meddig megnyugodhatok?
Szerdan lesz mammografia.
2017-ben ugyan ott mastopathia fibricistica- volt a duagnozis azon a rèszen ,de ciszta nincs azt mondta a radiológus.
Most akkor ott siman mastopatia lehet? Nagyon izgulok és fèlek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!