Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez több lent? 20L

Miért van ez több lent? 20L

Figyelt kérdés
Terhes nem lehetek de 2 hónapja nem jön meg a menstruációm mivel 6 hónapja senkivel sem voltam a terhesség szóba sem jöhet kB 2-3 hete intenzívebben ittam minden nap és nem igazán ettem semmit még máskor kB mindent fel faltam volna akkor a depis korszakom miatt egy falat sem ment le és rengeteg nyugtatót szedtem az italra. Pcos betegsegem van visszont eddig ennyi idős ki maradás még nem volt soha nem volt pontos és minsig késett pár napot esetleg egy hetet de ettől többet azért nem.

dec. 7. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Depi

Pcos

Koplalás

Egyéb kérdés?

dec. 7. 08:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj orvoshoz
dec. 7. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 2 év kimaradásom is volt. Nagy sokféle tünete van a pcos-nek. Sokszor járkálgattam vele orvosokhoz, egyik azt mondta, ha nem szeretnék gyereket, akkor nem kell járkálgatnom. Nem is járkálgattam feleslegesen, sose találtak semmit. Ennek ellenére kezelés nélkül estem teherbe egymás után kétszer.
dec. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!