Hogy segítsek neki? Most megjött a menzesze.14/L
A húgom az én legjobb barátnőm. Mindent elmondunk egymásnak, olyat is amit anyuéknak nem. Most megjött a menzesze, és borzasztóan rosszul van ( fáj a feje a hasa stb...) Nem tudom hogy segítsek neki, mert nekem nem fáj. Ő most 12.
14/L
szia!
én próbálnám nyugtatgatni h ne idegeskedjen ez szokásos dolog lesz,mostmár minden hónapban,tehát hozzá kell szoknia,azután már könnyebb lesz,persze h rosszul van,mert ez az első neki,és magyarázd el neki a dolgokat,h mi miért van stb:D
meg pl mondd neki h csak pár napig fog rosszul lenni,azután elmúlik:)
Attól, hogy neki nem kell, anyukának is lehetnek ilyen gondjai... :D
Szerintem elhiszem, hogy zavarba ejtő, meg intim téma az ilyesmi, de anyukátokat mindenképpen vonjátok be. Rendes és aranyos vagy, de se élettapasztalatod, és valószínűleg az iskolai oktatás se volt a legjobb és hasznosabb (mint általában).
A tesódnak meg mondd meg, h ne hisztizzen. Elég kevés olyan helyzet lesz az életben, amikor nem lesz ez kifogás. :D Tudom, hogy van néhány olyan eset, akinek tényleg iszonyatos fájdalmakkal jár, akkor orvosi segítség kell. De a legtöbb lány csak feleslegesen és unalmában hisztizik.
Amúgy görcs ellen legjobb egy kis mozgás. Tudom, senkinek nincs hozzá kedve, de tényleg hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!