Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy javítsak a helyzeten? (Lent)

Hogy javítsak a helyzeten? (Lent)

Figyelt kérdés

Tegnap jött meg a mensim. Mindig pontos 29-33 nap között. Ma hálisten iskola szüneti nap volt, de holnaptól suli, reggel fél8-15.30ig bent kell lenni.

Tegnap alig véreztem, ma ugye első nap. Hajnalban fájt a hasam, de volt már ennél durvább is. Viszont azóta egyáltalán nem, max 1-1 pici görcs. Ez persze nem baj, de félek emiatt holnap durvább lesz.

Ilyenkor gyakran van hasmenésem is, amit hiába próbálok javitani étrend stb, nem használ.

Normális hogy az előbb ilyen “nyúlós-nyálkás” volt a székletem?

Illetve ilyenkor nagyon erős késszúrás jellegű fájdalmam is van a végbelemben, ami a hasamig sugárzik, semmilyen pózban nem enyhül.

Félek, hogy holnap ugyanez jelentkezni fog, illetve a hasmenést mivel tudnám elmulasztani, mert az iskolában ez annyira nem buli.

Két éve folyton sikerült úgy megjönnie, hogy pont ne legyen az első 3 napon iskola, most viszont nem. Nem tudom, hogy mit csináljak, hülyén hangzik, de sose voltam még igy iskolaban😂.

ma 17:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy altalaban azért eleg rosszul vagyok. Egesz nap wc-hez vagyok kotve, illetve hiaba magas a fajdalom küszöböm volt mar ra pelda hogy orditottam annyira fajt.
ma 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Anyukád nem igazolná a hiányzást?
ma 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!