Van valami ötletetek, hogy hogyan javítsak a helyzeten?
Emetofóbia miatt borzasztóan lefogytam, és miután elkezdtem ezzel pszichológushoz járni, valamilyen szinten helyrejöttem,de egyáltalán nem hízok. A napi többször keveset -elven működöm egyelőre,mivel a gyomrom nem tudom megterhelni egyből sok kajával.Eszem csokit, tésztákat,gyümölcsöt, minden olyan ételt,ami pl. a fogyózóknak tiltólistás,de kólát és egyéb ilyen italokat nem iszom. Viszont két hét alatt mindössze egyetlen kiló szaladt fel, és a gyomrom még mindig nem szereti az ételt. Semmi étvágyam,pedig szedek vitaminokat,és édesanyám igyekszik olyasmiket főzni,amiket szeretek is. Két-három falat után viszont simán tele vagyok,sajnos elég sok a gyomorsavam is.
Tudnátok tippeket adni,hogy mit kezdjek ezzel az állapottal? Tudom,hogy a türelem rózsát terem, de sajnos már nincs ötletem. Tudtok étvágyfokozó szereket,vagy bármilyen módszert,hogy tudjak rendesen enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!