13 Hónapos kisfiu még egy éjszakát sem aludt végig, hogy bírjátok ezt anyukák? Mit lehetne tenni hogy javítsak a helyzeten?
Vigyétek ki sétálni délelőtt, délután fél fél órára, de inkább délután, babakocsival, de egy kicsit vegyétek ki had sétáljon. Nálunk ez bevált, max a cumiért kel fel, és vissza alszik. De köztünk alszik, mert így ott vagyok rögtön, megfogja a fejem, érzi mellette vagyok bekapja a cu
it, és vissza is alszik. Míg külön aludt, mire meghallottam hogy felkelt átmentem, annyira magához tért hogy nem tudott vissza aludni. Így mellettem van azonnal
egkapja a cumit, két kezével megfogja az arcom vagy apa arcát, és vissza is alszik!
Sztem is majd elmulik ez nála! Az én kisfiam is 10szer kelt fel éjszaka 14hós koráig,13 hós koráig szopott,miután abbahagyta még egy hónap volt mire megszokta,h végig kell aludni az éjszakát!
Nekem azt mondta a doki,h minden gyerek megtanulja 16-20 hós korára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!