Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csinaljak hogy javitsak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak hogy javitsak a helyzeten?

Figyelt kérdés
Ismerkedem most egy fiuval rettenetesen aranyos, lassan 2honapja rendszeresen talalkozunk tobb szajra puszi is volt mar de valamiert rettenetesen felek a csokolozastol. nagyon szeretnem es tudom hogy o is de bennem van egy olyan erzes hogy nagyon elbasznam. tobb videot neztem mar es tutorialt de felek hogy eltontanam. tudok valahogy ra gyakorolni? mas volt mar ilyen helyzetben?
2024. ápr. 30. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne már...

lehet hogy a lelked mélyén te nem is akarsz csókolózni és csak a társadalmi nyomás miatt akarod magadra ráerőltetni a dolgot. Ha majd eljön az ideje, magától fog menni.

2024. ápr. 30. 19:51
 2/5 A kérdező kommentje:
biztos vagyok benne hogy szeretnem es vagyom ra csak a felelem nagyon ranyomja a belyeget
2024. ápr. 30. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne gondolkodj, kapd le.
2024. ápr. 30. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem, ne fossál ennyire! Csináld vagy ne csináld!
2024. ápr. 30. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
Én a helyedben inkább attól félnék, hogy a srác elhagy a francba, amiért nem smároltok 2 hónap után sem.
2024. máj. 1. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!