Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bonyolult a helyzetem egy lánnyal. Randizgattunk aztán nem, most megint beszélunk. Mit csináljak?
Na szóval, még tavasz környékén egy lány nagyon megtetszett (de úgy tényleg nagyon) és el is hívtam, párszor elmentünk randizni, de végül visszautasított, ami nagyon rosszul esett nyilván, de legalább korrekt volt a lány, mert nem megüzente hanem elmentünk beszélgetni és tényleg jól is tette mert ő nem érzett semmit.
De most megint elkezdtünk beszélni, nagyon sokat, minden nap és meglepően komoly témák is felmerültek és tényleg nagyon jól el tudtunk beszélgetni. És most még jobban megismertem és én még jobban beleszerettem,ez a lány egyszerűen egy csoda.
Csak az a baj, hogy így is én írok mindig, ő nem szokott. Ha ráírok akkor fenntartja a beszélgetést, meg nagyon aranyos, nem flegma meg semmi, csak értitek, nem tudom ez úgy elbizonytalanít.
Szóval szerintetek megérné mégegyszer próbálkozni, ha elsőre nem jött össze akkor másodjára összejöhetne? És kérhetnék tanácsokat is, mert ha el is hívom valahova előtte azért éreztetni szeretném vele hogy van valami, mert gondolom ha nagyon nem akkor jeleket adna hogy ne csináljam. Szóval hogyan vágjak bele?
Persze, hogy próbálkozz, meg kell hódítani!
"mert ha el is hívom valahova előtte azért éreztetni szeretném vele hogy van valami" - tudja, érzi ám ő, hogy szerelmes vagy, csak magában bizonytalan - ezért kell neked meghódítani. Fog menni, nem az első ilyen a világon (csak neked) ez egy évezredes bevált módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!