Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy bonyolult kérdésről...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bonyolult kérdésről szeretnék véleményt kérni?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalva.

Egy lánnyal vagyok együtt, akinek elhunyt az exe.

Közölte, hogy soha nem fog senkit sem szeretni úgy mint őt szeretett. De én nekem minden szempontból tökéletes a nő.

Az a kérdésem, hogy idővel megtud-e engem szeretni teljes szívéből, eltudom-e hódítani teljesen, vagy ez a hajó már tényleg elment?

2018. márc. 5. 20:36
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs veszve semmi. Az idő begyógyítja az ő sebeit és lényeg hogy legyél türelmes és értékelni fogja hogy mellette vagy.
2018. márc. 5. 20:39
 2/5 anonim válasza:
100%
Sosem fogsz a fiú helyére lépni, de ne is akarj. Téged is szeret(ni fog) csak máshogyan. Mint ahogyan mindenkit kicsit máshogy szeretünk. :)
2018. márc. 5. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb biztos túl fogja tenni magát az exe elvesztésén és enyhül a fájdalma, a gyásza, és igen akkor újból fog tudni szeretni és szerelmesnek lenni. De lehet, hogy ez akár évekbe is telhet.
2018. márc. 5. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Helyzet 3 év után?
2021. ápr. 8. 13:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Ment a levesbe. :D
2021. ápr. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!