Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elég bonyolult a helyzet, de...

Elég bonyolult a helyzet, de lécci mondjatok véleményt! (? )

Figyelt kérdés
Elkezdett tetszeni egy ikerpár egyik tagja (Gábor)és beszéltem is vele erről, de egy csaj akiben ilyen téren megbízok és nagyon jóban van velük barátilag elmondta, hogy én nem Gábornak tetszem hanem Rafának és eléggé bántott teljesen kivoltam a helyzetre.. Ők elég menők meg népszerűek hát én ennek az ellentéte vagyok bár akik közelebbröl ismernek jófejnek tartanak. És megpróbáltam leszakadni róluk mert nagyon jóban vannak és nem bántanák meg egymást soha.. Aztán nagyjából sikerült is mivel szerepeltek a tvben meg minden ilyesmi.. És nemrég kiderült a csaj ismerősömtől hogy UTÁNA G-nek is bejöttem.. Hát itt szakadt el nálam minden ez volt kb 2 hónapja. Most már nem tetszik annyira bár még mindig sokat gondolok rá de nem is ez a lényeg szerintetek mit tegyek mert elég idegesitö hogy folyton gondolok rá de amugy nem érdekel mert nem akarok odamenni hozzá.. Ez megy folyton.
2013. aug. 8. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
úristen... tipikus buta liba logika... nem értem a problémádat
2013. aug. 9. 00:00
 2/4 anonim válasza:
100%
Te tényleg egy buta liba lehetsz .. :) Hány éves vagy édeske?? 14? :)
2013. aug. 9. 00:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Kik ezek a mozisztarok?
2013. aug. 9. 00:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Most nem értem miért kell bántani a kérdezőt? Lehet, hogy nem gondolkozik ésszerűen ebben a helyzetben, de attól még nem buta liba! Egyébként nyilván azért kérdezett, mert nem tudja mit tegyen, ezért kellett letolni?

A kérdezőnek pedig üzenem, hogy beszélje ezt meg az ikerpárral, ha még mindig szerelmes vagy Gáborba. A legjobb, ha őszinte leszel velük. De ha már nem vagy belé szerelmes, akkor minek gondolkozni rajta? Egyszer régen szerelmes voltál belé, kész ennyi, most már nincs értelme ezen gondolkozni! :) Főleg, ha nem érdekel, még oda se akarsz menni, akkor hagyd az egészet.

2013. aug. 9. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!