Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek ugyan azt érzi mint én?
Van egy srác, akibe belezúgtam..elkezdtem vele beszélgetni mint facebookon mint a való életben is. Nagyon jókat hülyülünk egymással, mondhatni jó haverok vagyunk! Mostanában csak úgy néha spontán felhív és órákat beszélünk telefonon...Aztán egyszer csak szóbakerült interneten, hogy szívesen megcsókolna, megölelne ilyenek.. De azóta a suliban meg teljesen máshogy viselkedik! Ilyen téren teljesen elutasító. Nem tudok rajta kiigazodni, szerintetek mit érezhet?
14/l
Virtuálisan könnyebben megnyílik az ember,mint a való életben.
Nos, ha tényleg megszeretnéd tudni akkor menj od hozzá és kérdezd meg h mi a helyzet...
Vagy ezt neten is megtudod kérdezni, de hogy válaszoljon is akkor a személyes beszélgetést javaslom. Kedvel téged, de nem mer a barátai előtt megnyilvánulni. Szerintem túl félénk.
15/l
Ha akar valamit akkor majd keres..
Amúgy nálam is volt ilyen szituáció:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!