Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha van papíron, hogy mentális...

Ha van papíron, hogy mentális beteg vagyok, akkor megcsinálják a 13. hétben az abortuszt?

Figyelt kérdés
Németországban tartózkodom, minden papír el van intézve, ennek ellenére a kórházban nem voltak hajlandók megcsinálni az abortuszt. Ma felhívtam az otthoni kórházat, azt mondták, hogy van rá esély hogy megcsinálják, viszont be kell vinnem a pszichológiai papírjaimat. Viszont a pszichiáter azt mondta, hogy állítólag két pszichológusnak kell megvizsgálnia. Egyébként bipoláris zavarom, generalizált szorongásom, meg pánikbetegségem van.

nov. 15. 21:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy... attól függ, milyen embert fogsz ki.
nov. 17. 20:15
 22/26 A kérdező kommentje:
#20 Nagyon szépen köszönöm a tanácsot utánanéztem, és Hollandiában 22-24 hetes korig végeznek abortuszt.
nov. 17. 21:56
 23/26 anonim válasza:
34%
Nagyon átérzem a helyzeted 10es válaszodra írva főleg, esetleg privátban leírnád milyen jellegű mentális betegséged van, akkor az segíthetne,onnantól,hogy nem vagy a magad ura,és nem nyilvánítanak felelősségteljes,józan, döntésképes embernek kritériumokat kell minimum megütni, de ha már önszántadból fekudtel le valakivel,az sajnos egy felnott ember felelossegteljes dontese, ennek ellenere drukkolok,hogy osszejojjon az abortusz,sajnos a törvények eleg galádak :((
nov. 17. 22:23
 24/26 anonim ***** válasza:
35%

22# hát szomorú.

Le lehet pontozni de gyilkos vagy szia

nov. 18. 16:21
 25/26 anonim ***** válasza:
87%
22 hetes embrió már bőven érez, igaza van az utolsónak ha úgy nézzük
nov. 18. 16:24
 26/26 anonim ***** válasza:
39%

Attól, hogy érez, az egy dolog.

Általános, magzatra is kiterjedő altatás oszt csók.

nov. 19. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!