Ha van papíron, hogy mentális beteg vagyok, akkor megcsinálják a 13. hétben az abortuszt?
Figyelt kérdés
Németországban tartózkodom, minden papír el van intézve, ennek ellenére a kórházban nem voltak hajlandók megcsinálni az abortuszt. Ma felhívtam az otthoni kórházat, azt mondták, hogy van rá esély hogy megcsinálják, viszont be kell vinnem a pszichológiai papírjaimat. Viszont a pszichiáter azt mondta, hogy állítólag két pszichológusnak kell megvizsgálnia. Egyébként bipoláris zavarom, generalizált szorongásom, meg pánikbetegségem van.nov. 15. 21:40
1/26 A kérdező kommentje:
Nem pszichológus, hanem pszichiáter. Egyébként az il
nov. 15. 21:58
2/26 A kérdező kommentje:
*Egyébként az ilyen jellegű válaszokból nem kérek. Ha valaki nem tud értelmesen hozzászólni a kérdéséhez, létszíves ne itt élje ki magát.
nov. 15. 21:58
3/26 anonim válasza:
Attól, mert valaki mentális beteg, ugyanúgy lehet felelőtlen, vagy történhet baleset.
4/26 anonim válasza:
Azt ugye végod, hogy ez egy magyar oldal? Szerinted ki a fene tudja, hogy Németországban hogy megy ez?
Itthon akkor csinálják meg, ha a pszichiáter egértelműen leírja, hogy suicid késztetésed van, és ha nem csináljálk meg a műtétet, akkor félő, hogy öngyilkos leszel.
Önmagában csak az, mert mentális problémád, nem indikáció a 12. héten túli terhességmegszakításra.
De azt azért sosem fogom megérteni, hogy miért is nem elég az a 8 hét arra, hogy elintézd, ha nem akarsz gyereket...
5/26 A kérdező kommentje:
#5 Leírtam, hogy Magyarországon akarom csináltatni. Amúgy meg pont azért nem lett elvetetve, mert Németországban mások a törvények. De amúgy nincs suicid késztetésem, de nagyon jól tudok hazudni, szóval elő fogom adni magam.
nov. 15. 22:18
6/26 anonim válasza:
Csak nehogy begyógyszerezve találd magad, ha olyat hazudsz, mert nem engednek ki. Miért vagy Németországban, munka?
7/26 A kérdező kommentje:
Kint dolgozom, egyébként tényleg megfordult a fejemben az öngyilkosság gondolata, mert teljesen ki van az idegrendszerem. Sosem akartam gyereket, ez az első terhességem, baleset történt, ráadásul előtte szingli voltam, tehát két és fél évig nem feküdtem le senkivel, aztán most van egy 3 hónapos kapcsolatom, és tőle van a gyerek.
nov. 15. 23:29
8/26 anonim válasza:
És a párod mit szól hozzá? Ha van kint jó munkád meg tudsz fizetni segítséget is, takarítónő kajarendelés, bébiszitter, és jó az ellátás is kint, támogatások. Valami megoldás biztos lesz.
9/26 anonim válasza:
De lehet hogy hamarosan sikerül az abortuszt intézni, csak azért írom hogy ne fogd fel annyira negatívan és ne stresszelj miatta, mert nem tudhatod 5 év múlva hogy fogsz visszagondolni erre bárhogy alakul.
10/26 A kérdező kommentje:
#8 Hiába van jó munkám, de itt sem egyszerű az élet. Meg egyszerűen nem akarok gyereket, már kiskoromban elterveztem, hogy nem lesz gyerekem 27 éves vagyok, szóval ez már nem fog változni, meg nem is akarom, hogy változzon. Úgy érzem, hogy oda az életem, teljesen kilátástalannak látok mindent. #9 Hát nagyon szeretném, hogy sikerüljön, és soha többé nem fogok szexelni, és soha többé nem lesz párkapcsolatom. Mert nekem nem szabad, akárhányszor van valakim, mindig kisiklik az életem.
nov. 16. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!