Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Peteérés kívánás?

Peteérés kívánás?

Figyelt kérdés

Kedves Nőtársaim!

Nektek is csak peteérés környékén van libidótok?

Maskor egyszerűen nem kívánom a szexet.

Párom elég nehezen viseli.

Jól gondolom,hogy ez másoknál is így van?

tegnapelőtt 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

A peteérés környékén megnövekedett libidó nem ritka, mivel a hormonális változások jelentős hatással vannak a szexuális vágyra. A női ciklus során a hormonok, különösen az ösztrogén és a progeszteron, változnak, és ezek a változások közvetlenül befolyásolják a szexuális vágyat. A peteérés környékén, amikor a női test felkészül a megtermékenyítésre, az ösztrogénszint magasabb, ami megnövelheti a szexuális vágyat.

Ez a hormonális ciklus részeként természetes dolog, hogy a vágy fokozódik, amikor a legnagyobb esély van a teherbeesésrészakaszaiban, például a menstruáció előtti időszakban, amikor a progeszteronszint magasabb, a vágy csökkenhet. Ez teljesen normális, és nem jelent problémát, ha valaki máskor nem kívánja annyira a szexet .

Fontos megjegy minden ember másképp reagál a hormonális változásokra. Vannak, akik számára a szexuális vágy nem kapcsolódik szorosan a ciklusukhoz, míg másoknál ezek a hormonális ingerek sokkal erősebben érezhetők. Ha párod nehezen viseli, hogy a vágyad ciklikusan változik, érdemes lehet nyíltan beszélni a témáról, és megérteni, hogy ez a hormonális ciklus része, nem pedig valami, ami a kapcsolatotokat tükrözi.

remélem segítettem 😊 minden rendben lesz !

tegnapelőtt 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

1

Köszönjük a ChatGPT-s válaszod.

tegnapelőtt 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
.👍
tegnapelőtt 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Akinek minőséget nyújt a pasija, az máskor is kívánja
tegnapelőtt 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Én kivánom mindég
tegnap 00:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem es rengeteg noismerosnek, statisztikaknak is mas, a szaporodas logikajanak ellentmondo a tapasztalata, vagyis epp menstruaciokor. Ami azert is meglepo, mert sokaknal a fajdalommal, rosszullettel, kellemetlensegekkel is meg kell kuzdeni, es megis.

Szoval pont nem akkor.

tegnap 00:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, mensi után kívánom, egészen tart ovuig, akkor aztán némely hónapban orrba-szájba, utána meg nem. De van amikor csak ovulációs hetemen vagyok kívánós :/
tegnap 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!