Megjön?A húgomnak mostanában elég sokat görcsöl a hasa(kb egy hónapja minden nap),fáj a dereka.Néha a feje is ,rossz kedv,étel kivánás.
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 09:42
1/7 anonim válasza:
Ha nem "egy hónapja minden nap" tapasztalná ezt, akkor rá lehetne fogni a menstruációra. De így nem igazán. Ez nem normális, 1 hónapon keresztül senkinek sem tart. Meg kellene nézetni egy orvossal szerintem.
2/7 A kérdező kommentje:
De a barátnőjének is már egy jó pár hónapja fáj a hasa,és még neki se jött meg.
Ja igen ,meg anyukám barátnője is azt mondta ,hogy a lányának is fájt a hasa aztán pár hónap múlva megjött nekim
2021. aug. 17. 09:48
3/7 anonim válasza:
Mennyi idös a húgod? Mert azért nem egészen mindegy.
4/7 Metionin válasza:
Gyanús, nekem is úgy volt anno. Volt hogy aludni sem tudtam a hasfájástól. Azt hiszem több mint egy hónapig fájt szinte folyamatosan mielőtt először megjött de előtte is alkalmanként.
5/7 anonim válasza:
mennyen nőgogyászhoz-házirovoshoz kivizsgálás,terheségi tetsztet vegyetek
6/7 anonim válasza:
5-ös: ha jól értelmezem a kérdést, egy egész fiatal lányol és az elsö menzeszröl van szó - szóval sem orvos, sem terhességi teszt nem indokolt!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
És az 5.-nek külön köszönöm
2021. aug. 18. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!