Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért kívánom most ennyire a...

Miért kívánom most ennyire a zsíros/olajos ételeket?

Figyelt kérdés

Az előbb is 4 kiskanál csiliolajat locsoltam még a szendvicsre, tegnap is jó bő olajban dinszteltem a hagymát, aztán rántott sajtot ettem majonézzel, egyszerűen azt érzem, önteném magamba az olajos cuccokat, nem egészen normális módon.

Hozzátenném, hogy előtte fogyókúra céljából próbáltam az ilyen dolgokat nagyon mértékkel fogyasztani csak.

2022. júl. 24. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A fogyóKÚRA miatt. Mivel hónapokig éheztetted a szervezetedet, legalább is ilyen téren, ezért most visszaüt.

Ezért lenne tilos a kúraszerü fogyás, és ezért hízza utána vissza a legtöbb ember a leadott súlyt, mert egyrészt visszatér a régi, rossz étrendhez, másrészt a eltiltott élelmiszereket fokozott mértékben fogja fogyasztani, mert a szervezete kiéhezett ezekre.

Ha tartósan akar valaki fogyni, akkor életmódváltásra van szükség olyan étrenddel, amit élete végéig folytat, és amiben nem tilt ki gyakorlatilag semmit, hanem a mennyiségekkel meg arányokkal variál.

2022. júl. 24. 16:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tiltottam az étrendemből, csak lecsökkentettem. De azt se minden nap.
2022. júl. 24. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
A túlzottan csökkentés is ugyanolyan hatású, mint a letiltás. És továbbra is az életmódváltás a megoldás.
2022. júl. 24. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!