Miért kívánom most ennyire a zsíros/olajos ételeket?
Az előbb is 4 kiskanál csiliolajat locsoltam még a szendvicsre, tegnap is jó bő olajban dinszteltem a hagymát, aztán rántott sajtot ettem majonézzel, egyszerűen azt érzem, önteném magamba az olajos cuccokat, nem egészen normális módon.
Hozzátenném, hogy előtte fogyókúra céljából próbáltam az ilyen dolgokat nagyon mértékkel fogyasztani csak.
A fogyóKÚRA miatt. Mivel hónapokig éheztetted a szervezetedet, legalább is ilyen téren, ezért most visszaüt.
Ezért lenne tilos a kúraszerü fogyás, és ezért hízza utána vissza a legtöbb ember a leadott súlyt, mert egyrészt visszatér a régi, rossz étrendhez, másrészt a eltiltott élelmiszereket fokozott mértékben fogja fogyasztani, mert a szervezete kiéhezett ezekre.
Ha tartósan akar valaki fogyni, akkor életmódváltásra van szükség olyan étrenddel, amit élete végéig folytat, és amiben nem tilt ki gyakorlatilag semmit, hanem a mennyiségekkel meg arányokkal variál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!