Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Járt más is így? Mi segített?

Járt más is így? Mi segített?

Figyelt kérdés

Hat hónapja volt császármetszésem, azóta most jött meg először a menstruációm, de még szoptatok. Az a problémám viszont, hogy mini tampont sem tudok használni, annyira fáj a hüvelyem. A felhelyezésnél/eltávolításnál mintha kést szúrnék magamba, de utána elmúlik. De ez akkora fájdalom, hogy két próbálkozás után maradtam a betétnél, amit viszont utálok, és így borzasztóan telnek a napok... Korábban semmi ilyesmi problémám nem volt.

A hat hetes kontrollon is nagyon fájt a vizsgálat, akkor az orvos azt mondta, hogy a hormonok miatt, idővel minden helyreáll. Azóta eltelt öt hónap, lehetséges, hogy ez még mindig a hormonok miatt van?

okt. 29. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Szoptasz. Gondolom száraz a hüvelyed, mint a góbi sivatag. Nem az a gond?
okt. 29. 21:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, lehet-e az a baj, brutál erősen jött most meg, szóval csúszik, érted, mégis fáj.
okt. 29. 21:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de a pároddal van szex? Az nem fáj?
okt. 29. 21:43
 4/14 anonim ***** válasza:
67%

Ha a betétet utálod akkor próbáld ki a menstruációs bugyit. Tudom sokan bizarrnak gondolják. Én is annak gondoltam. De próbaképp vettem 2-3 db-ot (thisisredy). Ma már 12 db van és imádom őket. Sokkal kényelmesebb mint a betét. Olyan mintha nem is lenne semmi plusz védelem a lábam között.

28N

okt. 30. 06:45
 5/14 A kérdező kommentje:

4# sajnos nekem nem vált be, próbáltam, de ugyanolyan érzés benne, mint betéttel :/

3# nem akarok ebbe belemenni

okt. 30. 07:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as vagyok: azért lenne érdekes, mert akkor lehetne tudni, hogy tényleg van-e valami más, komoly probléma. Ha nincs/nem megy a szex, akkor érdemes lenne megkeresni a nögyógyászodat, mert lehe komolyabb elváltozás jele is a probléma. Egy igen vagy nem már jelent valamit a további válaszokra nézve
okt. 30. 07:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"# nem akarok ebbe belemenni"

Szóval nincs. Hüvelyi UH-d volt azóta?

okt. 30. 08:17
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem azért nincs, mert fáj. Bonyolult a sztori, nem megyek bele.

Hüvelyi uh volt, a hat hetes kontrollon is csináltak, rettenetesen fájt. Erre mondta az orvos, hogy a hormonok miatt fáj és rendeződni fog idővel, azt hittem, ennyi idővel rendeződik.

okt. 30. 10:16
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
SZerintem sürgösen keress fel egy másik, normális orvost!
okt. 30. 11:24
 10/14 A kérdező kommentje:
9# kértem már időpontot, de csak november végére kaptam :(
okt. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!