Járt más is így? Mi segített?
Hat hónapja volt császármetszésem, azóta most jött meg először a menstruációm, de még szoptatok. Az a problémám viszont, hogy mini tampont sem tudok használni, annyira fáj a hüvelyem. A felhelyezésnél/eltávolításnál mintha kést szúrnék magamba, de utána elmúlik. De ez akkora fájdalom, hogy két próbálkozás után maradtam a betétnél, amit viszont utálok, és így borzasztóan telnek a napok... Korábban semmi ilyesmi problémám nem volt.
A hat hetes kontrollon is nagyon fájt a vizsgálat, akkor az orvos azt mondta, hogy a hormonok miatt, idővel minden helyreáll. Azóta eltelt öt hónap, lehetséges, hogy ez még mindig a hormonok miatt van?
Ha a betétet utálod akkor próbáld ki a menstruációs bugyit. Tudom sokan bizarrnak gondolják. Én is annak gondoltam. De próbaképp vettem 2-3 db-ot (thisisredy). Ma már 12 db van és imádom őket. Sokkal kényelmesebb mint a betét. Olyan mintha nem is lenne semmi plusz védelem a lábam között.
28N
4# sajnos nekem nem vált be, próbáltam, de ugyanolyan érzés benne, mint betéttel :/
3# nem akarok ebbe belemenni
"# nem akarok ebbe belemenni"
Szóval nincs. Hüvelyi UH-d volt azóta?
Nem azért nincs, mert fáj. Bonyolult a sztori, nem megyek bele.
Hüvelyi uh volt, a hat hetes kontrollon is csináltak, rettenetesen fájt. Erre mondta az orvos, hogy a hormonok miatt fáj és rendeződni fog idővel, azt hittem, ennyi idővel rendeződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!