Tavaly decemberben voltam orvosnál aki endometriát állapitott meg clostilbegytet és norcolutot írt fel a ciklusom elég hosszú van amikor ki hagy 2 hónapot is el kezdtem inni a palást fű és cickafarkot valakinek segített már a teherbeesésben?
Figyelt kérdés
aug. 6. 20:32
1/8 anonim válasza:
Mit értesz "endometria" alatt? Mert ilyen szó, betegség nincs. Endometriosis van. Erre gondolsz esetleg? Ha igen, miből állapította meg?
2/8 A kérdező kommentje:
Hüvelyi ultra hangbol
aug. 6. 20:40
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem amikor vizsgált csak annyit mondott az asszisztensnek hogy "endometria" és utána mondta neki mit írjon fel vagy is norcolut és clostilbegyt de igazából volt már egy el halt terhességem is 5 eve
aug. 6. 20:44
5/8 anonim válasza:
Akkor az jó eséllyel csak simán endometrium, azaz nyálkahártya vastagság volt, nem pedig egy diagnózis.
De ha régóta próbálkoztok, akkor a semmit nem érő tea iszogatás helyett inkább meddőségi központba kellene jelentkezni, ahol kivizsgálnak és kezelnek.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát úgy mond ahogy rendszeresen próbálkozunk ez a második hónap
aug. 6. 20:49
7/8 anonim válasza:
És december óta mégis mi történt? Beszedted a clostylbegitet vagy mi? Csak mert most augusztus van egyébként.
8/8 A kérdező kommentje:
Be szedtem és a decemberi hónapban probalkoztunk utánna abba hagytuk mivel kicsit magam alatt voltam hogy nem sikerült de most újra szeretném ezért kezdtem el inni a téát
aug. 6. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!