Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intim zuhany hüvelykúp kitiszt...

Intim zuhany hüvelykúp kitisztítására?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tipikus tüneteim voltak, pirosodás, darabos sárga/fehér folyás, viszketés stb. Voltam orvosnál, megállapította hogy hüvelygombám van. Addigra, mire kaptam időpontot, már alapból enyhültek a panaszaim. Felírta ezt a régi CNS kúpot, 10 napos kúra, végig is csináltam. Visszajött végre a természetes folyásom, nincs semmilyen panaszom. Viszont láttam a kúra alatt felhelyezéskor, hogy nem ürül ki minden maradványa a kúpnak, mert az állagából, mennyiségéből és a színéből is tudom, hogy ez a kúp. Olvastam, hogy több nőnek is ilyen problémája volt ezzel a készítménnyel, hogy valakinek konkrétan kaparnia kellett ki magából, mert nem tudta felhelyezni a következő kúpot a maradványoktól.

Na én úgy voltam vele, hogy úgyis szedek még egy hétig napi 2 hüvelyflóra visszaállítót, hátha az kipucolja. Valamennyit kifolyat, de ugye ez a visszaállítónak (gynophilus) is ki kell folynia, ami felesleges, szóval látom már a javulást, kevesebb van, de még mindig bent van egy csomó maradék. Ahol olvastam ugyanezzel a problémával küzdő nők beszámolóját, ott azt írták, hogy a hüvelyflóra pótlás után intim zuhannyal irrigálnak egyet, és az majd kiszedi az összes maradványt.

Kérdezném tőletek, hogy valaki járt még így? Hányszor irrigáljak, ha netán elsőre se jön ki minden? Melyik irrigálót ajánljátok?

Köszi a segítséget!

21/L

okt. 21. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

#9 Mert a kérdezőnél egy makkegészséges hüvelyről van szó! Ja, nem…

Egészséges hüvelyt ki akarna irrigálni…

okt. 23. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:
8%
Altatásban kérd és végezze orvos.:) Az lehet, hogy előtte lefertőtleníti, plusz ő talán oda jutattja, ahova kell.
okt. 24. 00:53
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
11. A kérdező már kezelte magát, nincs semmilyen panasza, csak a kezelés utáni "hüvelyflóra helyreállítót" szeretné kimosni. Azaz egy makkegészséges hüvelyről van szó. Talán el kéne olvasni a kérdést végig és/vagy értelmezni!
okt. 24. 11:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Addig jó, míg az ki nem ürül.

Utána jönnek a mellékhatások.

okt. 24. 19:52
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
#13 kicsit inkább a hüvelyflóra-helyreállítás idejével és dinamikájával kellene tisztában lenni (szájon át+hüvelyben alkalmazott probiotikummal minimum 4 hét, majd ezt követően, miután minden ürült, tisztult és panaszmentes az illető, a 2. menstruációt követő 2. héttől esetleg már 100%-nak tekinthető). Egy olyan hüvely, amiben még a gombaölő maradványai panganak, minden, csak nem egy természetes állapotában lévő hüvely…
okt. 26. 18:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az üzenetét és segítségét! Az utolsó visszaállító kapszula után már nem volt semmilyen probléma, felhalmozódott termék vagy maradvány. Azóta is rendben van a folyásom, nincs panasz!
nov. 18. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!