Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet ? Bővebben lent.

Ez mi lehet ? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Babát szeretnénk. Az első mensi még nem jött meg. (az elsőt megvárjuk, most gumival védekezünk.

Kb 3 napja fura folyásom van. Bő és fehér. Ilyen sok folyásom sosem volt.

Reggeltől úgy kb 4-5 óráig semmi bajom. Dolgozom, ülő munka.

Viszont délután amikor többet sétálok, vagyok talpon, a hüvelyem fáj, ég. Estére a szeméremajkaim ilyen fehér lepedékesek lesznek. Vagy nem is tudom mi a jó szó erre. Estére minimálisan viszketek is.

Sosem jártam még így.

Hüvelygombám volt már (sajnos), de az nem ilyen volt.

Dokit hívtam, azt mondta ez nem sürgős eset, jövő péntekre adott csak időpontot

okt. 9. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a gumitól van.
okt. 9. 10:18
 2/8 A kérdező kommentje:
de akkor nem csak szex után lenne?
okt. 9. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gumitól napokig fájt és égett lent. Lehet allergiás vagy rá.
okt. 9. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Használj pamut fehérneműt, és abból sem tangát. Nekem a terhesség alatt volt ilyesmi problémám, akkor a fehérnemű csere megoldotta.
okt. 9. 11:36
 5/8 A kérdező kommentje:
100% pamutot használok alapból.
okt. 9. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Biztos közrejátszik az is, hogy abbahagytad a fogamzásgátlót.

A táplálkozás is nagyban befolyásolja a hüvelyflóra állapotát. Esetleg vegyél egy tesztet, ami alkalmas a hüvely pH mérésére. Canestennek is van ilyesmi. Ha nem megfelelő a pH a hüvelyedben, akkor el tudnak szaporodni nagyobb csíraszámban az egyébként is ott élő baktériumok. Hol tartasz a ciklusodban?

okt. 9. 12:48
 7/8 A kérdező kommentje:

22én hagytam abba a fogamzásgátót. 26-29közt volt a megvonásosom. Szóval 13 nap ha jól számolom.

(Ovura nem fognám. Azt sosem éreztem, sosem volt nyákom)

okt. 9. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A nyák az nem is ilyen, viszont attól függetlenül is változik a folyás a ciklus során. A bakteriális vaginózis tesztet csináld meg mindenképp, vagy egy tenyésztést nőgyógyásszal.
okt. 9. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!