Miért várja el a társadalom a nőktől, hogy gyereket akarjon szülni? Lent kifejtem bővebben.
1-es vagyok, ha nem gond itt válaszolok. Jelenleg az 1éves lányommal vagyok itthon. Előtte több mindent kipróbáltam. Voltam irodában titkárnő. A gyerekkel otthon levő titkárnő helyettese ment szülni így kellett valaki, aki szerencsére én voltam. Szóval itt nem volt kizáró ok a gyerek. Amúgy a főnök is nő volt.
Aztán dolgoztam erdőgazdaságban fizikai munkát, ide nem nagyon jelentkeztek fiatalok, de őket is felvették volna.
Dolgoztam boltban, itt szinte csak nők dolgoztak fiatalok, idősebbek vagyesen. Kisgyerekes anyukák is. A főnök férfi volt, de nem akadt fent, hogy beteg a gyerek vagy bocsi terhes vagyok.
Aztán dolgoztam idősgondozóként, itt sem volt gond, például az otthon vezetője is elment szülni.
Szóval én nem tapasztaltam hátrányos megkülönböztetést eddig.
Sztem a megoldás, hogy max 1-2 gyermek legyen.
3 mellet baromi nehéz dolgozni, kb nem is ismerek olyat, vagy csak ha van nagyszülő 1 km-en belül.
De 1-el,főleg ha apa is segít, vagy esetleg nagyszülő, akkor simán fenntartható a karrier pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!