Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortuszt tényleg végeznek...

Abortuszt tényleg végeznek érzéstelenítés nélkül? Mennyire fáj

Figyelt kérdés
Állítólag lehet érzéstelenítés nélkül kérni, csak nem értem ez kinek jó

szept. 21. 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem hallottam még ilyenről.
szept. 21. 22:31
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez műhibának számítana.
szept. 21. 22:37
 3/11 A kérdező kommentje:
De az ókorban végeztek ilyet. Csak azt nem tudom, hogy a nők hogy bírták ki
szept. 21. 22:39
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Kevered a szezont a fazonnal. Az hogy az ókorban végeztek valamit valahogy, nem jelenti azt, hogy még most is így csinálják.

Az abortusz egyébként altatásos műtét, tehát nem úgy működik, hogy bemész, szétteszed a lábad és mint a rák szűrést, egyszerűen ott a vizsgáló asztalon sittysutty Elvis végzik.

szept. 21. 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Nem fáj jobban mint a babának
szept. 21. 23:39
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Olyan negyven évvel ezelőtt még nem volt altatásos műtét. Igaz, kaptam valamilyen érzéstelenítést, de ettől függetlenül meglehetősen fájt.
szept. 22. 00:19
 7/11 A kérdező kommentje:
6 és akkor csak lekötöztek
szept. 22. 07:06
 8/11 A kérdező kommentje:
?..
szept. 22. 07:06
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

Covid idejében paracervicalis érzéstelenítéssel meg kevés benzodiazepinnel csináltuk, hogy megmaradjon a műtét alatt a spontán légzés, ne kelljen ambuzni.

Teljesen simán ment, nem érezték, nem is emlékeztek rá. Ennek ellenére én azért jobban kedvelem, ha rendesen alszik a beteg:D

De amúgy a méhnyak tágítása az, ami fájdalmas, nem a méhen belüli manipuláció. Hysteroscopiából is van office verzió, ahol nem kell tágítani a méhszájat és teljesen ébren van a beteg, a polyplevételből, myoma eltávolításból, szövettani mintavételből stb. nem érez semmi.

szept. 22. 08:11
 10/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem kötöztek le, a faromba adták az injekciót, még mielőtt lefeküdtem. És valóban csak az fájt valamennyire, amíg a méhnyakat tágították, a kaparásnál csak azt éreztem, hogy kiömlik valami belőlem. Ja, a nővérke, ismerősöm, volt olyan kedves, hogy fogta a kezem, azt szorítottam egész idő alatt. Ez még 1993-ban volt, Szerbiában, nem kórházban csinálták, hanem a nőgyógyász, akihez jártam, a rendelője melletti helységben, ami arra volt felszerelve (állami rendelő), Szerbiában.
szept. 22. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!