Altatnak vagy érzéstelenítés van az abortusz esetén? Lent több
Bódítanak.
Elmész terhesség megállapításra. Ha ez megvan, azzal a papírral elmész a csvsz-hez, utána van 3? nap türelmi idő, visszamész, hogy nem gondoltad meg magad. Kapsz egy kb. 45ezres csekket. Ha a csekket befizetted, akkor mehetsz a kórházba, hogy adjanak időpontot abortuszra. Kapsz időpontot, előtte elmész az altató orvoshoz és ha ez mind megvan, elmész az abortusz napján és kész.
Köszönöm a válaszokat!
A második: bárhol bármelyik kórházban megvan vagy erre van kijelölt hely?
Nekem igaz nem abortusz, hanem missed ab. A műtét ugyan az, együtt voltam az abortuszosokkal.
Reggel 7re kellett bemennünk. Éhgyomorra, kortyokat ihattunk max
11ig ültünk a folyosón, mire jött egy doki, mindenkinek csinált uh-t.
Utána mehettünk osztályra.
Kaptunk egy ágyat meg egy műtős ruhát. Ismét várakozás.
Engem 1kor vittek a műtőbe. Kaptam injekciót, elaltattak. Mikor felkeltem, már toltak kifele. Visszatoltak a szobába, el kellett feküdnöm, 2órát aludnom, kimenjen az altató.
Utána enni inni. Ha minden oké, lehet hazamenni. Nekem a papírommal szórakoztak, senki nem akarta megírni a zárókat, így a mi "csoportunk" estig benn volt.
Fizikailag nem fájt. Mikor felkeltem kicsi mensi szerű görcs. Illetve véreztem, mint egy gyengébb mensis napon.
1hétig tartott.
Viszont lelkileg... Úgy beszéltek velünk mint a gyilkosokkal kb. Még velem is, holott én akartam a legjobban azt a babát.
7!
Magyarországon NINCS bogyó! Az abortusztabletta illegális. Kórház nem alkalmazhatja! Tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!