Altatnak vagy érzéstelenítés van az abortusz esetén? Lent több
Szia, nekem úgy volt,hogy a nőgyógyász aki a korhazban volt adta az idpontot a szivhang igazolast, 6dik hètben tortent az abortusz,mivel hamarra kaptam idopontot. A CSVSZ a csekket, és a tudnivalókat a lelki testi felépulesrol elmondja ha emberileg rendes,viszont tobb indokot kell majd nála felsorolnod miert nem akarod megtartani.
A korhazba ehgyomorra kell menni,az idopontra,engem befektettek,kaptam frontint,akarmikor hivhattam a novert, ott is kellett alap orvosi infokat papirra rogziteni mèg utolag.
Ha nem volt még szulesed akkor feltesznek par orara egy laminaris palcat, vagy amennyi hetes terhes vagy annál tobb ideig kell fenn lennie az a legrosszabb resze.
A műtét maga boditas altalaban, injekcio alapjan beajul az ember kb.
Verzes fajdalom pàr hetig, emelni szexelni nem lehetett, menstruáció 1 honap alatt visszaáll általában, attól fugg a test mennyire van megviselve, mennyire tud gyogyulni.
Sajnos ezen én is végig mentem,nekem egészségügyi oka is volt és igen mellette egy 4hónapos pici császár után.ennek lassan 3éve és lelkileg mai napig borzasztó pedig tudom,hogy akkor jól döntöttem magamért,magunkért!
Ha megvan minden papírmunka,bemész a kórházba reggel ahol megvizsgál az orvos.ha hüvelyi szülés volt akkor nem adnak de ha császár akkor jön az a bizonyos tágítás.kellemetlen,de kibirható.majd várod a sorod.Rövid altatás alatt végzik.pár óra után hazaengednek!Velem kedvesek voltak mindenki egytől egyik.Tudták,hogy miért történik 🥺 kitartást 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!