Abortusz altatás nélkül, helyi érzéstelenítéssel. Ilyenkor nincs szükség anesztesre? Hogy zajlik?
helyi érzéstelenítéssel????????????? mivan? ilyen van?? nem csak altatásban csinálják?
am tuti nem mozoghatsz utána kb 3-4 óráig sztem
Hát valami gond van, az abortuszt vénás altatásban csinálják (tehát nem mély altatás, de altatás!).
Szerintem keress másik orvost, ha Ő csak helyi érzéstelenítést akar!
Az az orvos tud valamit, amelyik képes helyi érzéstelenítéssel megcsinálni, abban bízhatsz, ha vállalja.
Édesanyám abortuszát anno helyi érzéstelenítésben csinálta a nőgyógyásza, rendkívül képzett orvos volt, meg sem érezte a beavatkozást, csak szólt, hogy kész van és ennyi. Simán megcsinálható így, csak a mai orvosok nem elég képzettek hozzá, hogy egy ilyet bevállaljanak.
Köszönöm a válaszokat!
Még telefonon kérdeztem rá a dokimnál, hogy altatás vagy érzéstelenítés és ő mondta, hogy választhatom az érzéstelenítést is akár, én döntöm el. Holnap megyek vizsgálatra, majd akkor ott úgyis elmondja a menetét, csak azért kérdeztem, mert az érzéstelenítésnél gondoltam ha nem kell belgyógyos papír, azzal is elöbbre hozhatjuk a műtétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!