Abortusz altatás nélkül, helyi érzéstelenítéssel. Ilyenkor nincs szükség anesztesre? Hogy zajlik?
Az altatás miatt nem kell belgyógyos papír? EKG stb...
Az anesztesnek elvileg tudnia kell, hogy ilyen tekintetben milyen az állapotod és a súlyod stb...
Méhszájseb-műtétem volt eü kaparással, én nem akartam, hogy altassanak, így vénásan kábítót kaptam, ettől nem aludtam el, csak tompán éreztem a fájdalmat.
Mikor kész volt, fel akartam kelni, de nem engedték. Pár óra múlva is kába voltam még kicsit.
hát nem tudom, de nálunk Romániában nem szokás altatni abortusz miatt, csak helyi érzéstelenítésben csinálják a dolgot.
megkérdezhetem miért akarod elvetetni ezt a kisbabádat?
Köszönöm a hozzáállásotokat!
Valóban nem könnyű és még mielött én is ebbe a helyzetbe kerültem, soha nem ugrottam valakinek, mert abortuszra ment, hisz már akkor is átláttam, hogy senki életébe nem láthatunk bele és ez egy felelős döntés, biztosan megvan rá az ok. Hát most én is ebben vagyok, még mindig tépelődöm, de érzem, nem tudok jól dönteni. Nagyon sok oka van, amiért ezt választom valószínűleg, tényleg hosszú lenne leírni és most erőm sincs hozzá. Megfogom írni,ha valakit érdekel, hogy hogy döntöttem, de ennyi. Majd az orvossal mindent átbeszélek, jöhet még pár nap gondolkodási idő, ami ugye kötelező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!