Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akinek volt már vastagbéltükrö...

Akinek volt már vastagbéltükrözése altatás nélkül, mennyire fáj?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják,hogy nagyon.Volt már részem érzéstelenitő nélküli foghúzásban pl annál jobban csak nem fáj....

Vidéki kórház,altatásra az orvos szerint nincs lehetőség....

2013. ápr. 4. 12:49
 1/10 Márciuska válasza:
Apukámnak volt. Nála úgy volt, hogy elkezdték altatás nélkül, de ott állt készenlétben az orvos, hogy azonnal szóljon, ha fáj, és abban a pillanatban már adták is neki az anyagot, és elkábították. Olyan erős kábításban volt, hogy utána bent kellett maradnia, amíg egészen magához nem tér, és kellett mellé egy kísérő. Szerintem ez a módszer járható, ha altatni nem lehet, mert állítólag fájdalmas tud lenni. Ennyit tudtam segíteni.
2013. ápr. 4. 12:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Anyukamnak es a baratnömnek ,erzestelenitö,altatas nelkül csinaltak,ök szerintünk nem fajt,inkabb kellemetlen Volt.
2013. ápr. 4. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem bódításban volt, semmit nem éreztem. Mondjuk volt akinek úgy is fájt, embere válogatja.
2013. ápr. 5. 20:46
 4/10 anonim válasza:
Anyósomnak csak kellemetlen volt(neki rosszabb volt az előtte nap, amikor a tisztítókúra volt), egy ismerősömnek fájt, megoszlanak a vélemények. Sajnos nekem is volt, én is abba a kategóriába tartozom, akinek fájt, pedig kaptam nyugtatót (anyós még azt sem). De nem tudom mihez hasonlítani. Maga a szitu is elég megalázó, nem az volt kellemetlen, amikor (bocsi a fogalmazásért) behelyezte az eszközt, hanem ahogy haladt a bélben, úgy éreztem, a hasfalamon jön ki, menten kiszakad (ráadásul nekem gyulladt volt, szóval azért is fájt jobban, azt mondták), akkor úgy éreztem, inkább szülnék újra...De persze így utólag, azért annyira nem fájdalmas, de akkor ott ezt gondoltam.Utána még eltelt egy kis idő, mire túltettem magam rajta....Nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint egy érzéstelenítő nélküli foghúzás, abban hálistennek még nem volt részem. Mikor lesz a dolog? Kitartás, kívánom, hogy abba a kategóriába tartozz, akinek csak kellemetlen!Majd írd meg azért...
2013. ápr. 6. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
én voltam már 4-szer az elsőnél nem kaptam bódítást akkor majdnem kiugrottam az ablakon,pedig írtak fel bódító injekciót.a többinél kaptam bódítást és akkor nem fájt.altatni szerintem sem fognak,kérd meg az orvosodat hogy írjon fel bódító injekciót.nekem Dormicum-ot írtak fel.ha nem teljes a vastagbéltükrözés az nem olyan veszélyes mert akkor nem teljes hosszában vizsgálják a vastagbelet,hanem csak egy szakaszát.majd jelezz vissza ha megvolt a vizsgálat
2013. ápr. 8. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Engem nem bóditottak,féltem,de szerencsére nem fájt,talán mert nem volt begyulladva.

Miért nem érzéstelenitették a foghúzásodat?

2013. ápr. 9. 21:57
 7/10 anonim válasza:
Na, mi újság? Túl vagy már rajta? Hogy vagy?
2013. ápr. 11. 12:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszomat.

Nem csinált teljes tükrözést az orvos,csak végbél tükrözést,azt mondta,hogy elváltozást,gyulladást nem talált,Normixot írt fel,jövő héten lesz egy hasi uh.-om.

Ha nem használ a gyógyszer,illetve az uh. negatív,megnézi a vastagbelet is....remélem megúszom.

2013. ápr. 11. 19:46
 9/10 A kérdező kommentje:
A kórkép 1 hónapja tartó hasmenés,nyákos széklet.
2013. ápr. 11. 19:47
 10/10 anonim válasza:
Olyant én is szedtem, kétszer is. Nekem végül nem az oldotta meg a problémát, hanem egy másik gyógyszer. Remélem neked használni fog! Jobbulást! :) (Én voltam az, akinek az a nyósa jól viselte, én meg nem)
2013. ápr. 11. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!