Műteni fognak. Altatás után biztosan nagyon hülyén fogok viselkedni?
Tudom, hülye kérdés, de tényleg izgulok ezen. :D Még soha nem műtöttek (térdműtétről van szó), most leszek először altatva, de mindenkitől azt hallom hogy milyen furák voltak altatás után, hogy össze-vissza beszéltek, kábák voltak, stb.
Na most az a problémám, hogy a barátom be akar jönni a kórházba, és a műtét után ott akar lenni velem, de én meg nem akarom, hogy így lásson, amikor hülyeségeket beszélek. :D De ha meg ezt mondom neki akkor megsértődik... De én tényleg nem akarom hogy úgy lásson... Mit tegyek? :D
18/L
Mondd meg neki hogy nem akarod hogy ott legyen - nehogy ilyenen sértődjön meg... Jöjjön majd ha már újra éber vagy, akkor hozhat virágot meg mittudoménmit...
Nem biztos hogy hülyeségeket fogsz beszélni, van aki pl. csak innivalót követel kábulatában, de azt elég erőszakosan. Persze az orvos el fogja mondani hogy mit szabad és mit nem, pl. megvan hogy ilyen kába állapotban nem szabad itatni, nehogy félrenyeljen a páciens vagy ilyesmik..
Mondd meg neki, hogy ne menjen be, csak a műtét utáni nap.
Biztos meg fog érteni.
Egyébként az én térdemet is meg kéne műteni, de az orvosom szerint nem altatnának, így nem vállalom a műtétet, a térdemből le kéne vésni egy darabot, én meg nem akarom hallani, hogy vésik.
Brrrrrrr.......
Nekem már volt több műtétem is altatásban, a legutóbbinál még a nevemet sem tudtam megmondani, nemhogy bármi más hülyeséget összehordani.:)
Szóval nyugi, már elég tapasztaltak az ott dolgozók az ilyenekben, ne érezd miatta rosszul magad.
A barátodat meg kérd meg, hogy ne közvetlenül a műtét után menjen be meglátogatni, hanem később, mert úgyis biztos fáradt leszel, jobb, ha tudsz pihenni.
Köszi a válaszokat :)
Igen mondtam neki, hogy csak később jöjjön be, de azt mondta hogy ő akkor akar ott lenni mikor tényleg szükségem van rá, meg ilyenek... igazából én is örülnék ha ott lenne (szüleim nem tudnak ott lenni akkor, mert apum külföldön van, anyum meg majd reggel és este tud csak bent lenni), de tényleg attól félek hogy nagyon gázul fogok kinézni és hülyeségeket csinálok/mondok. :D
Második válaszoló, én meg pont azt kérdeztem meg, hogy nem lehet-e altatás nélkül, de sajnos nem, 2 órán át fognak műteni és még valami csövet is ledugnak a torkomon közben :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!