Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Abortusz altatás nélkül,...

Abortusz altatás nélkül, helyi érzéstelenítéssel. Ilyenkor nincs szükség anesztesre? Hogy zajlik?

Figyelt kérdés
Ilyenkor is ők tologatnak meg raknak át az ágyba vagy mivel éber vagyok, mozoghatok utána?
2013. ápr. 22. 12:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szia .Mindenképpen ird majd meg,mi van veled ! Sok erőt neked ,és minden jót a későbbiekre :-)!
2013. ápr. 23. 14:37
 22/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, aranyos vagy:)
2013. ápr. 23. 14:43
 23/30 anonim ***** válasza:
91%
Ha ennyire vacillalsz, szerintem ne ezt az utat válaszd.. Nem rosszbol irom!
2013. ápr. 23. 18:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem múlthét csütörtökön volt abortuszom, sajnos...

Én kérdeztem a dokit, azt mondta, választhatok az altatás vagy a helyi érzéstelenítés között, de ő az altatást javasolta. Azt mondta, lelkileg így könnyebb, mint ébernek lenni közben. Nekem is csak vérvétel volt, vércsoport-meghatározás miatt, súlyt, magasságot bent a kórházban kérdezték csak.

Sok-sok erőt kívánok neked, gondolni fogok rád sokat! :)

21L

2013. ápr. 23. 18:54
 25/30 anonim ***** válasza:
szia nekem külföldön volt missed ab-om és magándoki csinálta, csak kábítottak ugymond, nem aludtam,és a végén a lábamon mentem át a lábadozóba és fél óra múlva mentem haza.
2013. ápr. 29. 14:10
 26/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem megyek abortuszra, úgy néz ki:) De köszönöm mindenkinek!
2013. ápr. 30. 06:59
 27/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot a babához! Csak úgy kíváncsiségképpen, megírod, hogy miért döntöttél másképp? Nagyon érdekelne, és hátha más abortuszon gondolkodók is erőt meríthetnének belőle.
2013. ápr. 30. 12:04
 28/30 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Hát nem voltam biztos magamban. Amikor elhatároztuk és megbeszéltük a párommal az abortuszt, akkor nagyon szomorú voltam. (ő is) Volt, hogy szinte sírva keltem reggel. Mivel éreztem, hogy nem vagyok biztos a dolgomban, (a párom meg kifejezetten akarta a babát), napról-napra erősödött bennem, hogy megakarom tartani, annak ellenére, hogy nagyon nehéz lesz és felfordul az életünk. Rájöttem, hogy nem tudom, hogy tenném magam túl az abortuszon, lehet, hogy nehezebb lenne lelkileg, mint így, hogy megtartom és fizikailag lesz nehéz...

Családba születik, testvérek mellé, jó apa kezei közé:) És az élete is megmarad. Ez csak 4 indok, de a legerősebbek. Csomó más indok lenne az elvetetésére, de összesen sem közelítik meg az okok az elöbbiek fajsúlyát. Nehéz lesz, anyám nem támogat, csak idegesít, sok mindenre egyedül maradok, az életem céljait ismét arrébb kell tolnom 1-2 évvel, sőt, nem is mindig tartom magam a legalkalmasabb anyának, (bár imádom a gyerekeim), de mégis megkapom ezt az ajándékot. Amúgy is akartunk még babát, csak nagyon nem most. De ha most itt van, akkor dobjam el, csak mert nekem most "nem jó"?

Hát nagyjából ezekért. Ez arra is jó volt, hogy erősítse bennem az anyai érzéseket. Rájöttem, hogy nem olyan könnyű eldobni a gyereked, hiszen már tudod, milyen az, amikor van.

2013. ápr. 30. 21:37
 29/30 anonim ***** válasza:
Értem. Nagyon szépen leírtad, köszönöm. Hajrá! Sok erőt kívánok.
2013. máj. 1. 16:02
 30/30 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm!!!:)
2013. máj. 2. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!