Miért szólnak bele mások mindenbe?
Nem igazan értem ki és higy tud ilyennel zaklatni.
Amúgy valóban, Magyarországon van ez a folyamatosan nőgyógyászhoz járkálás minden miatt divat.
Feljönnek ezek a témák egy irodai beszélgetés alatt, lehet inkább csendben kéne maradnom :/
Amiatt is elítélnek, hogy nem eszem mindenmentesen (mert ugye minden is káros) meg nem hordok biciklissisakot meg nincs másfél milliós sportbiciklim. Falun nőttem fel, nálunk ez nem dívik.
Nagyon nem normális irányba halad a mai világ. A nőgyógyász, eleve az orvosi témák magánügynek számítanak, nem irodai beszélgetésbe valók. A fülem hallatára történt olyan, hogy egy egy eladónő a férfi vásárlóval beszélte meg a legutóbbi nőgyógyászati élményét. Olyan, mintha az intim szféra eltűnőben lenne.
Amúgy a nőgyógyászoddal egyetértek.
Fuh nagyon szépen köszi mindenkinek, kedvesek vagytok nagyon! <3
Utolsó, tényleg egyetértesz vele? Itthon ez sajnos nem népszerű, de nekem sokkal kellemesebb, minthogy idegen turkáljon bennem. És egy nagyon aranyos kedves bácsi, szakmailag elmagyaráz mindent, és mindenhez engedélyt kér. Ezért dönthettem az otthoni teszt mellett :D
9.: Végre hallok egy udvarias nőgyógyászról. Nekem is volt fiatalon ilyen, ő már valószínűleg nem is él, vagy nagyon idős lehet.
Egyetértek vele, mert szerintem Magyarországon a nőgyógyászok azért szoktak rá a túlvizsgálásra, mert pénzük van belőle. Különösen magánban, vissza lehet gyakran rendelni az ügyfelet, picit ijesztgetik, akkor nagyobb valószínűséggel elmegy. Régen, a paraszolvencia korában ezt államiban is jövedelmező volt űzni. Terhesgondozás címén meg azok a nők, akik szültek más európai országokban is, arról számolnak be, hogy máshol sokkal kevesebbet vizsgálják az állapotos nőket. Érdekes, ott is meg lehet biztonsággal szülni és nem valószínű, hogy több a beteg anya és gyerek.
Ezzel nem biztatok senkit a túl ritka szűrésekre, stb., de az öreg orvosnak szerintem igaza lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!