Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők! Akik egyáltalán nem...

Nők! Akik egyáltalán nem terveztek gyereket, ha egy random nőgyógyászati vizsgálaton valahogy kiderülne hogy meddők vagytok, örülnétek ennek az információnak?

Figyelt kérdés
Mindig mondják hogy a nőknek nagy trauma ha kiderül róluk hogy meddők, de ez azoknak is az akik amúgy egyáltalán nem terveztek gyereket? Vagy ők ennek általában inkább örülnek inkább?
szept. 10. 10:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyen kijelentésekből szoktak lenni a meglepi gyerekek.

Ha valakinek megvan a méhe, és minimum egy petefészke, akkor nem lehet kijelenti, hogy meddő.

Hány olyat láttam már, akinek azt mondták, azt hoppá, mégis terhes lett….

szept. 10. 11:24
 12/21 Metionin ***** válasza:
40%
Attól függ, mitől lennék meddő. Ha pl. daganatom lenne, természetesen nem örülnék. Kisebb problémával sem bíznám a véletlenre, az ilyesmi nagyon lutri, nem kockáztatnám meg, hogy véletlenül mégis teherbe essek. Endometriózisom van, szóval ha akarnék gyereket, nagy valószínűséggel meg kellene műttetnem előtte, egyébként gyógyszerrel van szinten tartva. Sajnos még így is okoz problémákat és örülnék ha nem lenne akkor is, ha ez azt jelentené, hogy könnyebben teherbe tudnék esni. Mivel védekezek úgyis, inkább védekeznék úgy, hogy egészséges vagyok minthogy probléma miatt is szedjem a gyógyszert.
szept. 10. 11:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ösztön? Tudod, ketteske, az állatok kefélnek és szülnek ösztön miatt. Az embereknek nem kellene, mivel ELVILEG sokkal érettebb faj vagyunk.

Engem mondjuk a terhesség látványa is undorít - szerintem az xxxl-es dinnyehas meg kiálló köldök rhadtul nem szép -, hát még a szülés.

szept. 12. 14:00
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként egyetlen nő sem meddő, míg van petefészke és méhe. Pont. Ez tény.

Hogy nehezebben esik teherbe - vagy az aktuális partnerrel képtelen gyereket összehozni - az egy dolog.

Gyakorlatilag bármikor terhes maradhat.

Ismerősömre is rámondták anno, hogy meddő. Most 5 éves a lánya 🤣 Egyetlen olyan peteérése volt, amiből lett életképes magzat. Ennyit erről, hogy nem lehet gyereke.

de, lehet.

szept. 12. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:
33%

Egyébként egyetlen nő sem meddő, míg van petefészke és méhe. Pont. Ez tény

Attól még hogy azt mondod PONT

meg TÉNY

Meg ENNYIKE

Attól még netto fszság amit allitasz. Azért mert az ismidnél tevedtek meg nem így van ahogy

szept. 12. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
15, nem nekem írtad, de igaza van sajnos.
szept. 12. 19:17
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
16# nincs igaza. Utána lehet nézni hányféle módon képes meddő lenni egy nő. Közel sem olyan egyszerű, hogy megvan minden alkatrésze akkor bizony nem meddő. És TUDOM hogy sok esetben tevesen itelik meg a meddoseget,de attól még a dolog nem lesz ilyen egyszerű
szept. 12. 19:48
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
De pont azt bizonyítod ezzel. Ha soha nem tudni pozitív vagy negatív irányba, de mindenki ismer meddő nőt, aki szült, akkor tud szülni.
szept. 12. 19:51
 19/21 anonim ***** válasza:
De nem is volt meddő végeredményben
szept. 12. 19:54
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Most lehet itt a szavakon lovagolni, ugyanis a meddőség önmagában annyit jelent, hogy egy év próbálkozás alatt nem lesz valaki terhes.

Az bizony teherbe eshet spontán a 2. évben, vagy a 3.-ban, vagy kezelést követően, vagy lombikkal vagy akárhogy.

És azt, hogy véglegesen meddő-e, majd akkor tudod megmondani, ha postmenopusába ért és nem lett gyereke, vagy ha kivették a méhét/petefészkeit.

Láttam én már olyat, aki elkötés után is terhes lett. Sőt olyat is, akinek nem lekötötték, hanem kivették mind a két petevezetőjét, és mégis terhes lett. Meg olyat, akit vagy 5-ször operáltak endometriosissal, volt vagy 10 lombika (köztük donoros is), egyből sem lett terhes. Aztán 43 évesen valahogy mégis csak terhes lett, 26 hetesen derült ki.

szept. 12. 20:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!