Nők! Akik egyáltalán nem terveztek gyereket, ha egy random nőgyógyászati vizsgálaton valahogy kiderülne hogy meddők vagytok, örülnétek ennek az információnak?
Az ilyen kijelentésekből szoktak lenni a meglepi gyerekek.
Ha valakinek megvan a méhe, és minimum egy petefészke, akkor nem lehet kijelenti, hogy meddő.
Hány olyat láttam már, akinek azt mondták, azt hoppá, mégis terhes lett….
Ösztön? Tudod, ketteske, az állatok kefélnek és szülnek ösztön miatt. Az embereknek nem kellene, mivel ELVILEG sokkal érettebb faj vagyunk.
Engem mondjuk a terhesség látványa is undorít - szerintem az xxxl-es dinnyehas meg kiálló köldök rhadtul nem szép -, hát még a szülés.
Egyébként egyetlen nő sem meddő, míg van petefészke és méhe. Pont. Ez tény.
Hogy nehezebben esik teherbe - vagy az aktuális partnerrel képtelen gyereket összehozni - az egy dolog.
Gyakorlatilag bármikor terhes maradhat.
Ismerősömre is rámondták anno, hogy meddő. Most 5 éves a lánya 🤣 Egyetlen olyan peteérése volt, amiből lett életképes magzat. Ennyit erről, hogy nem lehet gyereke.
de, lehet.
Egyébként egyetlen nő sem meddő, míg van petefészke és méhe. Pont. Ez tény
Attól még hogy azt mondod PONT
meg TÉNY
Meg ENNYIKE
Attól még netto fszság amit allitasz. Azért mert az ismidnél tevedtek meg nem így van ahogy
Most lehet itt a szavakon lovagolni, ugyanis a meddőség önmagában annyit jelent, hogy egy év próbálkozás alatt nem lesz valaki terhes.
Az bizony teherbe eshet spontán a 2. évben, vagy a 3.-ban, vagy kezelést követően, vagy lombikkal vagy akárhogy.
És azt, hogy véglegesen meddő-e, majd akkor tudod megmondani, ha postmenopusába ért és nem lett gyereke, vagy ha kivették a méhét/petefészkeit.
Láttam én már olyat, aki elkötés után is terhes lett. Sőt olyat is, akinek nem lekötötték, hanem kivették mind a két petevezetőjét, és mégis terhes lett. Meg olyat, akit vagy 5-ször operáltak endometriosissal, volt vagy 10 lombika (köztük donoros is), egyből sem lett terhes. Aztán 43 évesen valahogy mégis csak terhes lett, 26 hetesen derült ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!