Nők! Akik egyáltalán nem terveztek gyereket, ha egy random nőgyógyászati vizsgálaton valahogy kiderülne hogy meddők vagytok, örülnétek ennek az információnak?
Attól függ mi okozza, könnyen lehet hogy egy durva egészségügyi probléma tünete a meddőség, nyilván ennek senki se örülne.
Amúgy kb semleges, annyi történet van csodaszerű teherbeesésről meddőség mellett, hogy nem bíznék benne és védekeznék ugyanúgy.
Én is örülnék. Egy gonddal kevesebb
2# te meg férfiként ne okoskodjál bele légy oly szives..
Örülnék, de akkor sem bíznék benne. Mindig hallani csodababákról, akik a meddőnek mondott pároknak születtek.
Ha meddő lennék, akkor is utánajárnék, hogy biztosabb-e, ha pluszban elköttetem magam.
Általában ez valamilyen betegség következménye, szóval ilyen szempontból azért nem olyan pozitív. Nagyon ritka ha pl. valaki eleve méh nélkül született mondjuk.
Nekem endometriózisom van, ami szintén okozhat meddőséget. Műtét alatt kiderült, hogy mindkét petevezetőm zárt. De amúgy viszonylag keveset tud az orvostudomány a meddőségről. Ha megvannak a szervek, akkor nem nagyon van olyan diagnózis, hogy 100%, hogy nem lehet gyerek. Endometriózissal is lehet teherbe esni, a zárt petevezető oldódhat.
Én nem tervezek gyereket, nem vágott mellbe egyik diagnózis sem. Nem is örültem, inkább semleges. Ha párommal mégis szeretnénk majd gyereket, akkor próbálkozunk, aztán vagy sikerül vagy nem. Ha nem, akkor rengeteg más feladat vár rám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!