Miért ilyen rendszertelen a mensim?
Sziasztok!
30 éves vagyok, szültem 3 éve, szedtem fog.gátlót,aztán abba hagytam fél év után,mivel nem lett volna szabad szednem...azóta a menstruációm a következőképpen erkezik: minden hó 14-én, vagy legkésőbb 17-én.
Most november 17-én megjött, 18., 19-én is volt. 20-án, 21-én semmi nem jött. Sem csepp,sem folyás.
Ma, azaz nov.22-én ismét piros vérzés.
Szóval minden hónapban ez van, pár nap után egy - két nap szünet és folytatás.
Voltam ezzel a gonddal nőgyógyászhoz, nem szeretném ecsetelni,hogy mennyire nem foglalkoznak ezzel.
Mi lehet a gond? Be lehet ezt állítani valahogyan?🫥
"minden hó 14-én, vagy legkésőbb 17-én."
Fuhh.. 🤦♀️ Kezdjük azzal, hogy a menstruáció nem a naptárat nézi, hanem x naponként jön meg. Tehát átlagban hány napos a ciklusod?
A ciklus általában 28 napos!
Rendszertelen, de engem inkább az zavar, hogy ha megjön, rá pár napra elmúlik "szünetel", majd random megindul újból egy vagy két nap utan. Kb egy éve így van.
Ez jelenthet valamilyen bajt? Másnak is volt már így?
Erre nem kaptam érdemleges választ a nőgyógyásztól.
Csinálj hagyományos menses naptárt róla, ciklus hányadik napja, vérzés mennyisége, ilyen kis vonalas ábrával.
Azon fog látszani az, ami a dokit érdekli. ( Utóvérzés, közti vérzés, irregularás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!