Gyógyszer allergia vagy fertőzés?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem van időpontom orvoshoz, de kicsit odébb van, szeretném tudni hogy körülbelül mi is lehet a gond. (Kicsit parázok). Szerda óta szedek gyógyszert (cukorbetegségre) és körülbelül csütörtök óta lenti részen irritált, viszkető érzés van. Csíp, fáj még néha menni is borzalmas.(hüvelyi részen kissé fel is van tagadva) Először azt hittem, hogy esetleg csak felfáztam, de nem maradt abba hiába is szedtem/ittam a tőzegáfonyát. Illetve a karomon is kijött egy pár folt, ami száraz néha viszket, mintha ekcéma lenne. A gyógyszer betegtájekoztatója írja hogy 1:10.000-hez hogy viszketés, irritáció a mellékhatása. Akkor valóban csak érzékeny lennék a gyógyszerre vagy számítsak rosszabbra?tegnap 23:12
2/4 A kérdező kommentje:
Merckformin XR
tegnap 23:34
3/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem beleírni de a szám is azóta ki van folyamatosan cserepesedve, fáj mintha a szél kifujta volna
tegnap 23:36
4/4 anonim válasza:
A metforminra reagálsz. Hivdd fel minnél hamarább az orvosod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!