Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túledzés miatt késik 3 hete a...

Túledzés miatt késik 3 hete a menstruációm? Többi lent.

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 4 éve menstruálok. Nem tudom mennyire normális, hogy ennyit késik a menstruációm.

Biztos, hogy kalória deficitben vagyok, de nem tudom pontosan mekkorában.

Heti 6-szor edzek, 2 láb, 2 felsőtest (ami után 15 perc emelkedőn sétálás), 2 kardió+has (séta 10-15-ös emelkedőn, 50 perc, közepesen gyors tempóban)

Aggódnom kellene?

(Nem vagyok terhes)

szept. 5. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Honnan tudod, hogy nem vagy terhes??? Nem dugsz?
szept. 5. 14:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ.
szept. 5. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Miért olyan meglepő, hogy nem él valaki szexuális életet?

Kérdező!

Amennyiben elég táplálékot viszel be, ami megfelelően változatos is, akkor nem hiszem, hogy ez lenne a háttérben.

Esetleg a testzsír százalékod lehet már drasztikusan alacsony, ezt nem írtad, hogy a jelenlegi fizikai állapotod milyen.

szept. 5. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Oh, most látom, hogy deficitben vagy. Lehetséges, hogy akkor ennek a mértékét kellene kicsit korrigálni, ha már nap végére mondjuk alig bírsz csinálni bármit is a deficit miatt.
szept. 5. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Mióta jársz edzeni? Milyen magas vagy, hány kg, utóbbi hetekben, hónapokban mennyit fogytál? Mennyi kcal a napi beviteled?
szept. 5. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Heti hat edzés az rengeteg. :(
szept. 6. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!