Egy kérdés kérdése:
Menstruációs bugyit hol lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Hol kapok vagy hol tudok rendelni 4 XXl vagy 5 XXL es menstruációs bugyikat? Akár eldobhatót is?
Tudnátok ajánlani oldalakat?
Köszönöm
szept. 5. 01:58
2/12 A kérdező kommentje:
De Van. Lehet rendelni.
szept. 5. 05:22
3/12 anonim válasza:
Mégis az a kérdésed, hogy hol lehet.
Akkor rendelj ott, ahol lehet. Szia
4/12 A kérdező kommentje:
Mert bújtam a netet.... Úr isten....
szept. 5. 06:47
5/12 anonim válasza:
Szerintem pont annyi időbe tellett volna beírni a google-be, mint ide kiírni.
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
This is Redy-nek nincs ilyen? Nekik elég sok fajta van (nem tudom, de ők a piacvezetők)
Mekkora vagy amúgy, hogy 4XXL-es kell? :D
8/12 A kérdező kommentje:
Elírtam, sok X -et tettem.
Nem tudom hogy egy válaszoló írt e ennyit vagy 3 ember.
Mindegy is. Azért írtam ki, több szem többet lát. Pl amit írtatok ezeket az oldalakat nem láttam.
De köszönöm szépen, nézem is.
Amúgy megéri venni? Vagy tök felesleges?
szept. 5. 07:30
9/12 anonim válasza:
Ha nem szereted a betétet, mindenképp érdemes egyet kipróbálni. Viszont egy darab bugyi 8-10 ezer Ft, tehát először csak egyet vegyél szerintem, hogy ha mégse jönne be, akkor azért ne adj ki 40-50 ezret egy komplett "flottára".
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
szept. 5. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!