Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betétet használók, titeket...

Betétet használók, titeket nem szokott összekenni újra a betét az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Ugye nem kell minden pisilésnél betétet cserélni, mert sokszor gyakrabban megyünk pisilni, mint amennyiszer cserélni kéne, pláne menstruáció alatt.

Viszont az a problémám, hogy ugye pisilés után megtörölközünk, megtisztálkodunk odalent, viszont ha felhúzzuk ismét a negyedig-félig használt (de még nem cserés), tehát már valamennyire véres betétet akkor az ismét összeken, és ismét véres leszek odalent tőle.

Kérdezem, ti is tapasztaljátok ezt a problémát? Titeket is összeken, összevérez a már betéten lévő vér amikor visszaveszitek? Hogyan lehet megoldani ezt a kellemetlen érzést? Nektek mi a praktikátok? Mert nyilván cserélni nem kell minden egyes pisilés során a betétet.

szept. 2. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Na most a betét beszívja a vért.

Amit nem tud, csak az marad a betét tetején, ami összekenhet. Magyarul cserélni kell.

szept. 2. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Megint gondolom a fétises csávó. Nem unjuk még ezt a hogy használod a betétet/tampont kérdést? Még ha a kehely használatról lenne szó azt mondom ok, azzal lehet szerencsétlenkedni.

Nyilván vagy kicseréled a betétet, vagy a tetején lévő maszatot letörlöd egy vécé papír darabbal. Te most erre kivered?

szept. 2. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem ezt. Konkrétan nekem mindig egy helyre gyűlik a vér, és kb 3 csepp után már érzem, hogy ott van. Igazából nem tudom mi a megoldás, mert én pont emiatt nem használok betétet csak éjszakára, amikor szinte alig vérzek.
szept. 2. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Ja a fétises, aki csak képen látott betétet.
szept. 2. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem száraz a felszíne, mint a reklámban. Nem ken össze.
szept. 2. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Én többek között emiatt használok menstruációs bugyit. Az rendesen beszívja. Sok betét nem.
szept. 2. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha nő lennél, kérdező, tudnád. Csá, Fétike.
szept. 3. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!