Mit tegyek, hogy ne folyjon ki?
Tampon kizárt?
Amúgy biztos jól rakod be? Nem az van hogy rosszul illeszted oda?
3# Sokkal jobb. Amíg nem tapasztalod ki, hogy mennyit bír nálad, addig elmész és cseréled 1-2 óránként aztán úgyis látod, milyen gyakran kell. (Max 4 óra, tovább nem hagyjuk bent rohadni a vért.) Meg beraksz egy tisztasági betétet és akkor tuti nincs baj, azt lehet érezni, ha túltelítődik és kifolyik a vér, de legalább nem lesz olyan a bugyid.
(Meg nyilván vannak egyéb opciók is, de egyelőre kényelem szempontjából a tampon a legjobb.)
Szerintem ne használj tampont, most az az újdonság hogy nem raknak bele fehérítőt, de a legtöbb még mindig tartalmaz azt is meg egyéb gyártásból maradt undorító mellékterméket. Nemrég egy hajszálat találtam rajta, csomagolásból kibontva. Olvass utána nyugodtan, hogy mik vannak benne. És ahova felrakod az nem sima bőr,hanem nyálkahártya ahonnan minden felszívódik. A legdurvább kimenetel a toxikus sokk szindróma, vérmérgezést lehet kapni a felszaporodott baktériumoktól.
Betétből használj olyat aminek ilyen rücskös a felszíne, mert annak nem terül szét a tetején a vér mint az ilyen olcsóbb/gagyibb puha tetejűnek. Illetve kipróbálhatod a mensturációs bugyit.
Kérdező, ne hallgass a hatosra. Tampontól nem lehet "vérmérgezést kapni" (jézusom) és a TSS olyan ritka, mint a fehér holló.
Ha kifolyik oldalt, használj tampont vagy kelyhet, esetleg menzibugyi (nekem az nem jött be mondjuk).
A toxikus sokk szindroma=> szepszis= vermergezes. Fogalmakkal legyel tisztaban mielott mast nezel ostobanak.
Edukaljatok magatokat nyugodtan a temaban. En mindennel eleg szkeptikus vagyok es messzirol kerulom az osszeeskuves elmeleteket, ettol fuggetlenul az azert nem elrugaszkodott gondolat hogy a huvelyedbe dugdosol dolgokat amiben a franc tudja mik vannak. Egy tampont gyarto ceg nem elelmiszer vagy gyogyszeripar, maximum minimalis gmp meg egyeb szabvanyokat meg szabalyokat kovetnek.
Abba is hagyom a magyarazkodast, olvassatok utana, nem veletlen ujitottak be a bleach-free technologyval, sokaknak leesett hogy ez nem tul egeszseges es probalnak kicsit enyhiteni a szennyezokon. Joejt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!