Hogy kell készíteni a túrós batyut, hogy a töltelék ne süljön ki, ne folyjon ki a tésztából?
Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 20:13
1/5 anonim válasza:
Ossze kell csipni a tesztst ott ahol kifolnya
Amugy nem kellene folyosnak lennie. Ha leirnad a toltelek recepted, meg tudnank mondani hogy mit hagyj ki hogy ne folyjon
2/5 A kérdező kommentje:
Összecsíptem, mégis kifolyt.
50 dkg túró, 3 ek porcukor, 1 tojássárga, citromhéj
2023. dec. 18. 20:25
3/5 anonim válasza:
Kicsit kéne spórolni a cukron, az a ludas! Javaslom (hatáserősség alapján) felesbe cukor + édesítőszer
Pontos arányokat ki kell kísérletezni. Ja, és soha nem csináltam még túrós batyut, de a józan paraszti ész diktálta amit írtam.
4/5 anonim válasza:
Búzadarát mindenképpen keverj hozzá
5/5 anonim válasza:
Ha kifolyt akkor nem csípted össze elég jól ugyanis akkor nem tudna hol kifolyni. Nem csak a tetejet kell hanem az oldalakat is.
Valami szilárdító kéne bele. Buzadara jo otlet amit elottem irtak de sztem pl zabliszttel is mukodhet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!