Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már nektek úgy, hogy...

Volt már nektek úgy, hogy olyan erősen megvolt, hogy átütött (átszivárgott) a vér a betéten? Ez miért van? Szar lenne a betét? Túl vékony lenne?

Figyelt kérdés
Ilyen még szinte alig fordult elő velem.

aug. 22. 22:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Használj erősebb betétet az első napokban/éjszaka, nyilván nem elég, amit most használsz.
aug. 22. 22:32
 2/18 A kérdező kommentje:

Pedig nem használok gagyit, lidlis "Siempre" normál betétet használok, 4 pöttyöset, igaz, h nem éjszakait, de ez sztem még egy márkásnál is előfordulhatott volna.

De ezekben nincs szivárgás elleni védelem? Vagy csak túl erősen vérzek. Amúgy ezt használom egy jó ideje és sosem szokott átütni. Vastagabbat kéne használjak? Mert nálam szinte elkerülhetetlen h ne ázzak át, vmiért mindig megszívom, Murphy törvénye.

aug. 22. 22:41
 3/18 A kérdező kommentje:

Különben azért használom ezt mert 20 db-os, kiadósabb mint egy Always v Libresse, ami csak 7-12 db-os és 7-800 ft.

Ár-érték arányban ez éri meg a legjobban mert nekem az számít h minél több legyen benne és ne kerüljön sokba.

aug. 22. 22:44
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Nem biztos, hogy a betéttel van gond.

A fehérnemű mérete, illeszkedése is lehet a ludas.

Sima bugyival az always platinum szárnyain folyt le a vérem, de a libress, naturella ugyanez volt.

Amióta francia bugyit használok, nem volt ilyen gondom.

aug. 22. 22:46
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem oldalt vagy elől/hátul folyik le, ahogy pl. a 4-es írta, hanem tényleg átázik, akkor vagy vacak a betét (nem ismerem a márkát, normálisan van benne nyilván műanyag réteg, de nagyon erős vérzés átáztatja azt is) vagy erősebb kell. Próbálj ki másik márkát és össze tudod hasonlítani.
aug. 22. 22:51
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Átszivárog a műanyag fólián? Kizárt! Ha csak nem rocker vagy és befelé fordított szegecses bőrbugyiba ragasztod...
aug. 22. 22:59
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Hagyjátok, nekem privátban írogat, hogy akkor most vastagabbat vagy hosszabbat vegyen? Én meg gondoltam valami fiatal lányka, jóindulatúan megírom neki, hogy a cseppecskéket nézze, az jelzi az erősséget, erősebbet vegyen, mint amilyen most van, erre a következő válaszában lebasz, hogy biztos férfi vagyok, mit magyarázok itt neki a cseppecskékrő, nyilván tisztában van vele! Akkor itt is megkérdezem, hogy milyen választ vársz ha nem tanácsot, hogy milyen betétet vegyél kérdező? :D
aug. 22. 23:44
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
#7. Ez a szokásos fétises elmeroggyant, gondolom véres bugyis sztorikra akarta ma kicsapni.
aug. 22. 23:48
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Erre gondoltam én is...
aug. 22. 23:51
 10/18 A kérdező kommentje:

#4 A fehérnemű illeszkedése illetve mérete akkor számít ha elöl/hátul/mellette kifolyik.

Sokszor elkövetem azt a hibát is, h a bugyiban nem a megfelelő helyre illesztem a betétet. Vagy túl előre v túl hátra. De ha pont passzol, akkor is előfordul, h elmozdul a betét v gyűrődik, v ha éppen jó helyen van, akkor meg olyan szélesen elterül rajta a vér h már nem tud hova folyni és a szárnyaira folyik, a szárnyai meg átisszák. Vagy ha hirtelen felerősödik a vérzésem és ezért melléfolyik vagy már nincs "tiszta" hely a betéten.

aug. 23. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!