Volt már nektek úgy, hogy olyan erősen megvolt, hogy átütött (átszivárgott) a vér a betéten? Ez miért van? Szar lenne a betét? Túl vékony lenne?
Pedig nem használok gagyit, lidlis "Siempre" normál betétet használok, 4 pöttyöset, igaz, h nem éjszakait, de ez sztem még egy márkásnál is előfordulhatott volna.
De ezekben nincs szivárgás elleni védelem? Vagy csak túl erősen vérzek. Amúgy ezt használom egy jó ideje és sosem szokott átütni. Vastagabbat kéne használjak? Mert nálam szinte elkerülhetetlen h ne ázzak át, vmiért mindig megszívom, Murphy törvénye.
Különben azért használom ezt mert 20 db-os, kiadósabb mint egy Always v Libresse, ami csak 7-12 db-os és 7-800 ft.
Ár-érték arányban ez éri meg a legjobban mert nekem az számít h minél több legyen benne és ne kerüljön sokba.
Nem biztos, hogy a betéttel van gond.
A fehérnemű mérete, illeszkedése is lehet a ludas.
Sima bugyival az always platinum szárnyain folyt le a vérem, de a libress, naturella ugyanez volt.
Amióta francia bugyit használok, nem volt ilyen gondom.
#4 A fehérnemű illeszkedése illetve mérete akkor számít ha elöl/hátul/mellette kifolyik.
Sokszor elkövetem azt a hibát is, h a bugyiban nem a megfelelő helyre illesztem a betétet. Vagy túl előre v túl hátra. De ha pont passzol, akkor is előfordul, h elmozdul a betét v gyűrődik, v ha éppen jó helyen van, akkor meg olyan szélesen elterül rajta a vér h már nem tud hova folyni és a szárnyaira folyik, a szárnyai meg átisszák. Vagy ha hirtelen felerősödik a vérzésem és ezért melléfolyik vagy már nincs "tiszta" hely a betéten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!