Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Candida teszt mennyire megbízh...

Candida teszt mennyire megbízható ??

Figyelt kérdés

Sziasztok elvégeztem ma itthon egy hüvlely candida tesztet , amit úgy láttok nagyon halvány pozitív lett. Csatolok képet

[link]

Tünetem igazából égő érzés, de az sem a hüvelynél hanem nagyszeméremajaknák

Körülbelül két éve orvostól orvosig járok és senki nem tudja meg mondani mi a bajom. Ezer meg egy kúpot kaptam már. Azért próbáltam ki ezt a tesztet. Csináltam egy hüvely ph tesztet is ami viszont normál tartományt mutat. Néha olyan érzésem van mintha ki lenne száradva teljesen. Elégé tanácstalan vagyok már.

Köszönöm ha válaszolsz .

szept. 3. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ezt nem mondanám pozitívnak. Ha gombás lennél, az nem ilyen lenne. Használtál hüvelyflóra helytálló kúpokat is? Szedsz fogamzásgátlót?
szept. 3. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tudnák már olyan hüvely kúpot mondani amit nem használtam. Vényköteles és nem vényköteles . 2 éve kezdődött nálam egy elhalt terhesség után. Amit művileg fejeztek be. Azóta szenvedek vele. Fogamzásgátlót nem szedek.
szept. 3. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Vissza allitobol , vagilact q, lactofeel, micovag,
szept. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!