Ez a táplálékkiegészítő márka ménnyire megbízható?
Figyelt kérdés
Mg-glicinátot / Mg-biszglicinátot vennék napi 250mg beszedéséhez, de nem tudom hogy ez a márka mennyire megbízható.
2023. nov. 25. 22:07
1/1 anonim válasza:
Az az érdekes, hogy égvilágon semmi nincs a neten a cégről, semmi vásárlói véleményt nem találtam. Elég szkeptikus vagyok, ezzel kapcsolatban én is rendeltem a futunaturától cordiceps gyógygomba kapszulát, de én semmi hatását nem érzem, csak valamitől pajzsmirigy alulműködésem lett. Egyáltalán lutri szerintem olyan céről rendelni, amiről az égvilágon semmi vélemény nem olvasható sehol, de fenemód reklámozzák magukat, minden találatra szinte az elsők között jön fel a keresőben gyógyhatású készítmények kapcsán...mindenesetre érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!